ye-logo.v1.2

Ексклюзив: У Старокостянтинові впав літак (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Євромайдан 10585

Жертв немає.

За попередньою інформацією, на аеродромі у Старокостянтинові впав бомбардувальник, який використовувався під час навчань військовослужбовців. 

"Екіпаж катапультувався, жертв немає", - повідомили очевидці. 

Оновлено: пресу поки не пускають. Як передає наше джерело, на аеродромі лунали вибухи. 

Оновлено: Екіпаж живий, одного пілота доставили у лікарню. Сигнал про падіння літака надійшов о 17.30. За словами місцевої самооборони, екіпаж не впорався з керуванням і виїхав "на грунтовку".

За словами заступника командира бригади по роботі з особовим складом, підполковника Миколи Старушина, літак при посадці скоїв аварію. Екіпаж не постраждав. Зараз із Вінниці до Старокостянтинова вилетіла комісія, яка буде займатися розслідуванням аварії.

Голова Хмельницької ОДА Леонід Прус, який прибув на місце події, зазначив, що особовий склад працює у штатному режимі, і вже створена комісія по розслідуванню.

Журналістів на територію не впустили

Оновлено: Станом на 20:40 Микола Старушин повідомив, що комісія працює, планові польоти відмінені до закінчення її роботи. 

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук заявив, що "сталася невелика подія. Навчання є навчання, а я би поросив ЗМІ підтримати військових, бо нічого страшного не сталося, ми продовжуємо готувати армію до бойових дій, бо є загроза зовнішнього ворога".

Попередні підсумки роботи комісі Микола Старушин обіцяв повідомити пізніше.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую