ye-logo.v1.2

«Культурна» делегація ходила до голови облради скаржитися

Євромайдан 3474

Керівники обласних закладів культури, представники громадських організацій та інші діячі культури ходили до Івана Гончара захищати Ірину Трунову.

Делегація із понад двох десятків підопічних начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Ірини Трунової ходила до голови облради з проханням вирішити конфліктну ситуацію, що склалась навколо чиновниці. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької обласної ради. Вони поскаржилися, що члени ради Майдану, яка напередодні намагалася люструвати Ірину Миколаївну, не забажали їх вислухати.
Директор обласної філармонії Олександр Драган переконаний, що Трунову хочуть зняти з посади нецивілізованими методами, а саме «криками та безпідставними звинуваченнями».
Водночас директор Хмельницького академічного обласного театру ляльок Алла Пундік переконана, що кадрові перестановки мають відбуватись з відома усіх керівників, підконтрольних цій галузі. А найпершим критерієм має бути не партійна приналежність, а професійність.
Голова обласної ради Іван Гончар зазначив, що призначення чи зняття начальників управлінь – це компетенція голови адміністрації, та погодився, що основним критерієм кадрових змін має бути професійний рівень людини.
«Оскільки до компетенції управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації відносяться заклади комунальної форми власності, питання керівника стане предметом посиленої уваги обласної ради», – резюмував Іван Гончар.
 

Коментарі:

antonova 28.04.2014 21:59

Живемо в Україні а дійсно українського не часто зустрічаємо. Чому? 

antonov_kiril 23.04.2014 16:16

Українська вишиванка цій дівчині не пасує

arkadiyy.caruk 23.04.2014 16:11

Допоки ми остаточно не відітнемо голову гідрі Партії регіонів доти на Україні будуть зявлятися виродки типа Януковича

fastov-jenja 23.04.2014 16:03

Покажіть хоч у одній бібліотеці області книгу "Залишенець" Василя Шкляра, чи твори Ліни Костенко

artem-kusov 23.04.2014 15:50

Захищайте вчителів, а не крадіїв

Олег 20.04.2014 18:33

Партия Регив опять подымает голову. Все в их стиле. Ничего не  опустить! Кто в очередной раз подымает волну? Одни пели  во славу убийц, таких как Ядуха.  Вторые на гимнах зарабатывали грешки, воспевали про Епицентр. Третьи в штабах работали, народ сгоняли ....  Третьи финансы помогали на откатах собирать и обогащать бандитов.... Большинство работало на антинародную власть.  Теперь они понимают, если просто так отдадут своего областного "регианального культурного" начальника то дальше люстрация придет к ним. И их отработаные схемы, в т.ч. финансовые перестанут работать на их.  А то и по хлеще,  откроют криминальные дела на некоторых. По сколько не работали на культуру, а только на янеков, ядух...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую