ye-logo.v1.2

Хмельницький: подолати гральний бізнес не зумів, тому його очолив

Кримінал 6142
poltava.pl.ua
Фото: poltava.pl.ua

Проти начальника сектору Державної служби з боротьби із економічною злочинністю відкрили три кримінальні провадження.

Прокуратура Хмельниччини завершила слідство у кримінальному провадженні щодо організованої групи з корумпованими зв’язками.
“Встановлено, що начальник сектору Державної служби з боротьби із економічною злочинністю одного із Хмельницьких відділів міліції, використовуючи своє службове становище з метою одержання грошового прибутку, зорганізувавшись ще із п’ятьма особами у стійке злочинне об’єднання організував і здійснював незаконну діяльність із надання послуг у сфері грального бізнесу. Для цього члени угрупування встановили у місті 50 гральних автоматів, які ще раніше під час проведення обшуків були вилучені співробітниками міліції”,  повідомляє прокуратура Хмельницької області.

Правоохоронця звинувачують у порушенні частини першої статті 364 "Зловживання владою або службовим становищем", частини третьої статті 28 "Вчинення злочину організованою групою" та частини першої статті 203-2 "Зайняття гральним бізнесом" Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт уже направлений до суду.

Коментарі:

Саша Майстер 06.07.2014 21:10

Можна подумати, про це взнали тільки зараз. Та вони ж більшість один про одного знають, кришують і діляться. Просто, видно треба або статистику, або просто когось свого поставити, а цього злити.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую