ye-logo.v1.2

«Лімузином Ядухи», який обіцяли «пустити з молотка», користується Прус

Політика 5429

Автомобіль «Audi A6 Limousine», яким їздив екс-губернатор Хмельниччини, і який обіцяли в квітні продати з аукціону, і досі обслуговує обласну владу.

За словами голови обласної ради Івана Гончара, адміністрація звернулася до обласної ради з проханнями замінити на автомобілі номерні знаки і запевнили, що будуть ним користуватися для службових цілей.
Нещодавно, а саме 7 липня 2014 року, цим автомобілем голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус їздив до Києва.

 

Нагадаємо, на початку березня голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар дав розпорядження керівнику комунального господарства зібрати документи для підготовки автомобіля “Audi A6 Limousine” на продаж.
“…Це буде оформлено аукціоном, автомобіль не продаватимуть по заниженій вартості, так, як було з попередніми машинами. Ціна буде така, яку заплатять люди. Можливо, придбають за 500 тисяч гривень, можливо, за 480 тисяч гривень, а можливо, хтось захоче купити як раритет і заплатить більше”, – сказав тоді Іван Гончар.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую