ye-logo.v1.2

Поштарі Хмельниччини зібрали гуманітарну допомогу для наших військових у зоні АТО

Суспільство 2869
Фото: Дмитра Скрипника

Також вони передали воякам листа та освячену іконку.

 Мінеральна вода, олія, тушкованка, овочі, згущене молоко, локшина, миючі засоби та засоби особистої гігієни, туалетний папір, медикаменти, цигарки... І це далеко не повний перелік того, що вдалося зібрати працівникам “Укрпошти” для наших військових у зоні АТО. Протягом п'яти днів поштарі наполегливо, пакуночок до пакуночка, зносили хто що і скільки може. В результаті назбирали стільки гуманітарної допомоги, що вона не помістилася в одну машину.
“Ситуація, яка склалася нині в країні, не залишає байдужим жодного з працівників нашої дирекції. Люди не хочуть стояти осторонь і активно долучаються до різноманітних благодійних заходів, - каже директор Хмельницької дирекції українського державного підприємства зв'язку “Укрпошта” Дмитро Бойко. - В цілому ж, це не перша наша акція допомоги. Свого часу ми зібрали близько 16 тисяч гривень для рідних небесної сотні, крім того ми вже перерахували 6,5 тисяч гривень на підтримку української армії. Нині ж ми вирішили зібрати продукти харчування та предмети першої необхідності для наших військових. Люди дуже переймаються долею земляків у зоні бойових дій. Ми навіть написали їм колективного листа на підтримку та вклали у конверт освячену іконку”.
Допомогу збирали не лише працівники “Укрпошти” у місті, але й у поштових відділеннях по області. “Найактивніше долучилися до збору продуктів харчування наші колеги з Дунаєвеччини, - каже голова Хмельницької обласної профсоюзної організації працівників “Укрпошти” Ольга Тімкова. - Самостійно вже відправили допомогу у різні військові частини поштові відділення Кам'янець-Подільського, Ярмолинець, Нової-Ушиці, збираються наступного тижня організувати відправку Славута та Ізяслав”.
Уже найближчим часом зібрані поштарями речі та продукти відправлять до адресатів. “Незабаром будемо проводити ротацію військ й зібрана допомога поїде на Схід до наших хлопців, які виконують службові завдання, - каже заступник командира військової частини 3053 майор Андрій Тимошенко. - Частина “гуманітарки” піде безпосередньо в зону бойових дій. Продукти ж, які швидко псуються, будуть доставлені у місцеві військові частини”.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую