ye-logo.v1.2

У Кам'янці чоловік помстився коханій, спаливши житло

Кримінал 2153
Фото: vidido.ua

Ревнивцю загрожує ув'язнення терміном до десяти років.

У Кам'янці-Подільському чоловік запідозрив дружину у зраді. Спершу він напився, а потім влаштував пожежу у квартирі.
Найбільше в ситуації постраждав 30-річний власник однокімнатної квартири, яку цивільне подружжя винаймало у нього доволі тривалий час. Помешкання вигоріло повністю. На щастя, сусіди вчасно зреагували і викликали пожежників, тож вогонь не встиг перекинутись на інші квартири.
“Все почалося із звичайної сімейної сварки. Чоловік запідозрив жінку у зраді і почав з’ясовувати із нею стосунки. Та, не витримавши, пішла з дому, а ревнивець почав топити горе у пляшці. І поступово у нього визріла думка про те, що винуватець усіх його бід — диван. Чоловік узяв пляшку розчинника, обілляв ним сімейне ложе, підпалив, а сам зачинив квартиру і пішов геть”, - розповіли у прес-службі обласного управління міліції.
Працівники Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції швидко розшукали палія. Наразі він перебуває під домашнім арештом. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 194 - умисне знищення або пошкодження майна. Ревнивцю загрожу ув'язнення до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую