ye-logo.v1.2

Хмельничани передали військовим броньовані автомобілі

Суспільство 5326

Користуються ними спецпризначенці, десантники та правоохоронці

Разом із бронежилетами, касками та найнеобхіднішим провіантом, на схід все частіше відправляються броньовані автомобілі. На початку серпня своїм підлеглим такий транспортний засіб доправив начальник УМВС у Хмельницькій області Олександр Розізнаний.
«Ми доправили на схід броньований транспорт для своїх бійців. Автомобіль нам передали у рамках гуманітарного проекту по наданню допомоги учасникам АТО, а от його переобладнанням займалися самі відповідно до наших правоохоронних потреб, щоб мати впевненість, що підлеглі будуть у безпеці», – повідомив тоді Олександр Григорович.

У зону проведення антитерористичної операції поїхав нещодавно ще один броньований автомобіль для 8-го окремого полку спеціального призначення. Його для військових придбав народний депутат Сергій Лабазюк. До речі, наприкінці липня два подібних автомобілі доправили для десантників.


Спецпризначенці подарунком задоволенні. Кажуть, на полі бою це річ незамінна. В автомобілі можна перевозити і людей і вантаж. Броньовані вікна та корпус здатні захисти бійців від автоматної черги.
За словами командира 8-го окремого полку особливого призначення, полковника Олега Нечаєва, така допомога для військових вкрай необхідна
«Від себе особисто і від усього особового складу дякую людям, які постійно допомагають, особливо нашим друзям із Чемеровець та нардепу Сергію Лабазюку. Дякую усім, кому не байдужа доля нашої країни», – каже Олег Нечаєв.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую