ye-logo.v1.2

Росія поставила шепетівчанку охороняти права дітей у Криму

Політика 2733
Фото: fedpress.ru

Раніше на півострові подолянка займалася біженцям, тепер черга дійшла до дітей.

Уповноваженою з прав дитини у Криму стала Ірина Клюєва, яка до цього займала посаду голови парламентської комісії у справах біженців. Таке рішення прийняли на позачерговій сесії Державної ради Республіки Крим.

Як повідомив голова кримського парламенту Володимир Константинов, пропозиція про призначення Клюєвої надійшла від уповноваженого при президентові Російської Федерації з прав дитини Павла Астахова.

“Постанову прийнято для забезпечення гарантій державного захисту прав дитини, сприяння їх дотриманню та повазі органами державної влади Республіки Крим, органами місцевого самоврядування, посадовими, юридичними і фізичними особами”, - йдеться на сайті Державної ради Криму.

Нагадаємо, ще іншу шепетівчанку Валентину Матвієнко за проросійську позицію у її рідній Шепетівці назвали зрадницею та розмістили фото на стовпі ганьби.

Довідка
Ірина Клюєва народилася 13 серпня 1966 року в Шепетівці. Має вищу освіту, є магістром держуправління. Довгі роки працювала вчителем географії і займала різні державні посади. У 2010 році обрана депутатом кримського парламенту від Партії регіонів і призначена головою Первомайської райдержадміністрації, а в 2014 році стала головою комісії Держради у справах біженців зі статусом постійної. Наразі входить у міжфракційну депутатську групу “За новий російський Крим”.

Коментарі:

Владимир 07.09.2014 11:26

Пишаюся Вами, Ірино! Щиро бажаю успіхів на новому місці призначення! А той, хто не розуміє, що мова йде про захист дітей - Бог тому суддя...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую