ye-logo.v1.2

Президент роздав стипендії спортсменам та тренерам Хмельниччини

Спорт 2390
Фото: cska.kiev.ua

Найбільше перепало фехтувальникам з Нетішина.

Відповідно до указу Президента України, на річну стипендію заслужили вісім спортсменів та дев'ять тренерів у Хмельницькій області.
За перемогу на чемпіонаті Світу у 2013 році по 12 тисяч гривень щомісяця протягом року будуть отримувати шаблістки Аліна Комащук та Галина Пундик. А от бронзовим призерам минулорічного чемпіонату Європи з фехтування на шаблях Дмитру Пундику, Олегу Штурбабіну та Дмитру Бойку призначено стипендії у чотири тисячі гривень.
Також стипендії отримали: чемпіонка Світу з вільної боротьби Аліна Махиня (12 тисяч гривень), бронзовий призер чемпіонату Світу Павло Олійник (сім тисяч гривень) та Ірина Кіндзерська — бронзовий призер чемпіонату Європи з дзюдо (чотири тисячі гривень).
Отримуватимуть стипендії і тренери, які готували наших спортсменів: Ольга Штурбабіна (12 тисяч гривень за Галину Пундик), Віталій Цисарук (12 тисяч гривень за Аліну Комащук), Валерій Штурбабін (чотири тисячі гривень за Олега Штурбабіна), Олексій Будагян (чотири тисячі гривень за Дмитра Бойка), Сергій Шкаліков (чотири тисячі гривень за Дмитра Бойка, Дмитра Пундика та Олега Штурбабіна), Микола Тарадай (7 тисяч гривень за Павла Олійника), Костянтин Мудрик (чотири тисячі гривень за Ірину Кіндзеську), Володимир Євонов (десять тисяч гривень за Аліну Махиню) та Ігор Білоконь (дві тисячі гривень за Аліну Махиню).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую