ye-logo.v1.2

Черговий десант хмельницьких правоохоронців поїхав на ротацію у зону АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 3371

Охоронятиме правопорядок у зоні проведення антитерористичної операції і начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук.

Близько чотирьох десятків бійців спеціальної роти міліції «Богдан» вирушили в АТО, щоб змінити своїх побратимів, які вже місяць перебувають у зоні проведення бойових дій.

Загалом це уже п'ята ротація працівників органів внутрішніх справ Хмельниччини на Сході.
Серед тим, хто охоронятиме правопорядок та нестиме службу на блокпостах у зоні проведення антитерористичної операції, і начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук: “Поставлені задачі постараємося виконувати і не підвести наші місто та спецпідрозділ.”

До обов’язків «богданівців» входитиме охорона громадського порядку, несення служби на блокпостах та перевірка автотранспорту, допомога місцевим правоохоронцям та цивільному населенню.

“Ця група уже була на місці несення служби, тож хлопці добре знають тамтешні умови та особливості. Впевнений, що вони будуть чітко та впевнено виконувати свої обов’язки і повернуться додому живими і здоровими”, — зазначив начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую