ye-logo.v1.2

У Хмельницькому районі чоловік обікрав свого роботодавця на 50 тисяч гривень

Кримінал 2389
Фото: novyny.lviv.ua

Об'єктом крадіжки стало насіння овочевих культур.

До Хмельницького райвідділу міліції неодноразово довелося звертатися власнику великого насіннєвого складу. До нього чотири рази навідався крадій.

“Оперативні працівники доклали чимало зусиль, щоб вирахувати зловмисника, адже той практично не залишав слідів. Та правоохоронцям таки вдалось встановити, що до скоєння злочинів причетний 28-річного хмельничанин, який раніше працював на цьому складі різноробочим. Молодий чоловік добре знав, як непомітно проникнути всередину і яке насіння краще брати, щоб потім швидше і дорожче продати”, - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.
Загалом зловмисник скоїв чотири крадіжки. Перший раз він обікрав свого роботодавця ще тоді, коли працював на складі. Викрадене насіння правопорушник збував через знайомих або на ринках в райцентрах — у Хмельницькому намагався не “світитися”.
Наразі працівники міліції вже встановили особи деяких покупців, які були клієнтами крадія. Робота в цьому напрямку продовжується. Крім того, уже відомо, що загальна вартість насіння, яке було вкрадене зловмисником, складає близько 50 тисяч гривень.
Наразі щодо підозрюваного відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 — крадіжка. Покарання - ув'язнення до шести років.

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:55

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

cvcv

Petr 24.09.2014 00:55

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

bv

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую