ye-logo.v1.2

Спецпризначенець Олександр Петраківський досі у комі та потребує дороговартісного лікування

Допомога 5101

Солдат хмельницького восьмого окремого полку спеціального призначення наразі у Києві. Попереду транспортування в Ізраїль.

“Саша зараз в лікарні у Києві. Там у нього у потилиці знайшли ще один осколок. Мені розповів лікар про це, він проговорився, хоча уже наступного дня казав, що то пролежень, а не осколок. Раніше у сина температура піднімалася до 41 градусу, його льодом обкладали, а коли оцей осколок вийняли, то температура нормалізувалася — 36,6 градусів. Як лікарі протягом майже двох місяців не могли побачити осколок просто не розумію”, - обурюється батько Олександра Петравськівсього, Петро Станіславович.
Благодійник, який обіцяв допомогти Олександру Петраківському, таки дотримав свого слова, хоча свого імені він не розголошує.
Виникло непорозуміння. Його помічник трохи поспішив, але дякувати бізнесмену та небайдужим людям, які переказували гроші, уже проплатили перший місяць лікування в Ізраїлі — 145 тисяч доларів, ще 21 тисячу та 200 доларів заплатили за пасажирський літак, який має доставити Сашу в Тель-Авів”, - говорить батько.
Зі слів Петра Петраківського, наразі на лікування Олександра потрібно ще 274 тисячі доларів.
“У скільки загалом обійдеться лікування не можу сказати. Розумієте, один день лікування в Ізраїлі коштує 3500 доларів, а скільки Саша там пробуде невідомо. Але зараз головне доправити його в Ізраїль, хоча, коли це зробимо, не беруся загадувати, - каже Петро Станіславович. - Надіялися на німців, вони нібито повинні були брати важкопоранених, але приїхали, подивилися і відмовилися, взяли інших — не таких важких. У нас кажуть, що сину треба робити одну операцію, в Ізраїлі запевняють, що дві: “Хочете, щоб ваш син знову ходив, посміхався? Треба двічі оперувати”, - так мені відповіли.”
Подвиг Олександра Петраківського держава оцінила у дострокове присвоєння звання майора. На цьому усі потуги влади допомогти хмельницькому спецпризначенцю “заглохли”.
Допомогти Олександру Петраківському можна, переказавши гроші на рахунок у ПриватБанку: 4731217108245547. Телефон батька: 067-34-82-170 (Петраківський Петро Станіславович).

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:37

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

3

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую