ye-logo.v1.2

За газ платитимемо в чотири рази більше?

2508
tyachivnews.in.ua
Фото: tyachivnews.in.ua

«Нафтогаз України» не виключає значного подорожчання палива для потреб населення, проте “Хмельницькгаз” цю інформацію і не підтверджує, і не спростовує.

Найбільший енергетичний держхолдинг «Нафтогаз України» не виключає встановлення вже в 2014 році єдиної ціни на природний газ для всіх споживачів України, що призведе до подорожчання палива для потреб населення в 4 рази. Про це йшлося на енергетичному форумі в Києві. Є навіть такий варіант, що буде встановлена єдина ціна на газ і для промисловості, і для населення. Також громадянам можуть встановити комерційну ціну за споживання газу понад норму. Ця ініціатива абсолютно підтримується Міністерством енергетики та вугільної промисловості.
“Це рішення приймається виключно на державному рівні, а “Хмельницькгаз” працює суто за фактом, оскільки є виконавцем, - каже фахівець із зв'язків із громадськістю публічного акціонерного товариство по газопостачанню та газифікації “Хмельницькгаз” Леся Андрейко. - Регулювання цін і прийняття рішення про підвищення тарифів — це прерогатива Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Тому, якщо про подорожчання можна говорити лише після прийняття державою конкретного рішення, його затвердження й офіційного оприлюднення”.  

Коментарі:

Lili9l 25.09.2014 16:25

56

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую