ye-logo.v1.2

Щоб вибори минули спокійно

Вибори 2434
Фото: uapress.info

Правопорядок на виборчих дільницях області забезпечуватимуть 1760 правоохоронців та 1667 представників громадських формувань

“Зараз ми перевіряємо готовність приміщень дільничних виборчих комісій, - розповідає начальник управління Міністерства внутрішніх справ у Хмельницькій області Олександр Розізнаний. - За результатами обстеження на 1548 дільницях, утворених на території області, виявили 3 300 недоліків, які до початку виборів потрібно усунути. Зокрема, на 62 відсотках усіх дільниць відсутні на вікнах решітки, на 55 відсотках відсутні металеві двері в приміщеннях, де зберігаються бюлетені, 47 відсотків дільниць не мають будь-яких засобів охорони, 24 відсотків - без засобів альтернативного освітлення, сім відсотків не обладнані засобами пожежогасіння, одинадцять — стаціонарним телефонним зв'язком. 36 — сейфами для зберігання бюлетенів та виборчої документації.

З моменту завезення виборчих бюлетенів усі виборчі дільниці будуть охороняти працівники міліції. Для забезпечення правопорядку під час виборів в області будуть задіяні 1760 працівників правоохоронних органів. Згідно з чинним законодавством, на кожній дільниці мають працювати не менше двох правоохоронців. “Але своїми силами ці умови ми можемо забезпечити лише в Хмельницькому та Кам'янці-Подільському, - продовжує Олександр Григорович. - В інших населених пунктах ми маємо 1667 помічників, серед яких - представники громадськості, працівники податкових органів та служби з надзвичайних ситуацій”. Крім того, під час виборів в області працюватимуть дві мобільні групи правоохоронців, які зможуть виїжджати, якщо десь виникнуть непередбачувані ситуації.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую