ye-logo.v1.2

У хмельничан граблями вимірювали рівень продажності на виборах

Вибори 3635

Продати свій голос та отримати граблями по лобі погодився лише один чоловік.

 Гречкою, олією, цукром, печивом, чаєм, паштетом та згущеним молоком у вівторок, 21 жовтня, у Хмельницькому поблизу Дитячого світу заманювали продажного виборця. Вподобаний товар можна було отримати зовсім безкоштовно, але лише з однієї обмовкою.
«Ми пропонуємо хмельничанам стати на граблі, аби вони вдарили по лобі, і за це отримати презент. Обрали саме ці продукти харчування, адже традиційно ними кандидати у народні депутати України намагаються підкупити виборця. Пофарбований паркан, відремонтована дорога, змонтований дитячий майданчик – усе це також є підкупом виборця. Хмельничани повинні пам’ятати, що головним завданням народного депутата є законотворчість», - говорить громадський активіст Степан Кушнір.
Своєю акцією організатори хотіли привернути увагу хмельничан до позачергових парламентських виборів та важливості голосу кожного із мешканців Хмельницького.
«Загальна вартість цих продуктів – 68 гривень. Продавати голос за таку ціну – смішно. Якщо кандидат надає таким чином соціальну допомогу, а людина розуміє, що це неправильно і має свої переконання, то чому би не взяти? Але голосувати потрібно свідомо. В іншому разі вас підкуповують і використовують», - пояснює член громадського руху «Чесно» Олег Черненко
Власне, отримати по лобі граблями погодився лише один хмельничанин. За це йому подарували чай.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую