ye-logo.v1.2

На Хмельниччині стріляли в автомобіль кандидата у народні депутати

Вибори 3500
Фото: tvi.ua

Іншого претендента на мандат ледь не побили.

 Одразу два кандидати у народні депутати України в одномандатних виборчих округах Хмельниччини потрапили у неприємні ситуації.

Невідомі стріляли по автомобілю керівника громадської організації «Хмельницький. Самооборона і громадський контроль» Івана Кушніра, який балотується по 188 виборчому округу.

«Подія зареєстрована у єдиному обліку за фактом пошкодження майна. Зараз проводиться перевірка. У правоохоронних органах не викликає сумнівів те, що Іван Кушнір є потерпілим. Але, на скільки я розумію, він це ніяким чином не пов’язує зі своєю діяльністю як кандидата у народні депутати. Там напевне проблема більше побутового характеру, інших взаємозобов’язань чи відносин», - пояснює начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.

З іншим «мажоритарником» тренером-викладачем відділення боксу у хмельницькій «ДЮСШ–2 «Авангард» Андрієм Чумаковим (виборчий округ №189) у Красилові помірятися силою вирішив неповнолітній.

«У середу, 22 жовтня, дійсно під час виступу кандидата у народні депутати Андрія Чумакова відбувся конфлікт між неповнолітнім, який має близькі родинні стосунки до однієї наших активних громадських діячок. Подія також зафіксована, проводиться перевірка, відносно характеру правопорушення будуть прийняті адекватні міри», - запевнив головний міліціонер Хмельниччини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую