ye-logo.v1.2

Благодійна “Барахолка” пройде у Хмельницькому повторно

Допомога 4552
Фото: Дмитра Скрипника

Хмельничани, які першого разу не змогли завітати на акцію, мають ще одну нагоду допомоги хмельницьким військовим в АТО.

Вперше благодійна акція “Барахолка” у Хмельницькому відбулася у суботу, 25 жовтня. Чимало хмельничан завітали до Подільського тренінгового центру, придбали корисні для себе речі, тим самим пожертвували гроші на потреби хмельницьким військовим, які несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції.
“За п'ять годин жителі Хмельницького придбали речей на 1151 гривню. Ми вирішили ще раз провести благодійну акцію, можливо, хтось хотів до нас прийти, але не зумів, - пояснює керівник PR-відділу медіа-корпорації “Є” Інна Малішевська. - Люди морально виснажені від війни та поганих звісток. Тому ми намагаємось проводити не просто збір коштів, а збір, від якого люди отримають задоволення. Ціни на речі символічні, адже наша ціль — не заробити, а зібрати кошти і надати допомогу військовим.”
На продаж будуть виставлені одяг, взуття, сумки, а також аксесуари, книги, дитячі іграшки і не тільки. Пригощатимуть гостей “Барахолки” кавою та чаєм.
Благодійна акція “Барахолка” відбудеться у суботу, 15 листопада, у Подільському тренінговому центрі за адресою: м. Хмельницький, вулиця Соборна, 1 (поблизу автовокзалу №3) з 12:00 до 17:00.
Також хмельничан 8 листопада запрошують на майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Усі зібрані кошти підуть на закупівлю термобілизни для військових у зоні АТО.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую