ye-logo.v1.2

У «Сороці» відбудеться «Осінній бал» та казково-містичний неоренесанс

2028
Фото: центр "Сорока"

На хмельничан чекають майстеркласи, лоторея, багато яскравих фарб, гарний настрій і задоволення від спілкування з друзями, а ще гарячий чай і кава, трохи призів і сюрпризів.

Гарна новина для всіх творчих та креативних хмельничан – у соціально-культурному центрі «Сорока», що на Кам'янецькій, 50 (вхід з двору) завтра, 1 листопада, відбудеться «Осінній бал». На вас чекають майстер класи та лоторея. Цей захід – це багато осінніх яскравих фарб, гарний настрій, задоволення від спілкування з друзями. А ще гарячий чай і кава, цікаві призи й неочікувані сюрпризи. Можна буде не лише помилуватися неймовірно красивими витворами ручної роботи запрошених талановитих майстрів та майстринь, придбати річ, яка сподобалася та отримати безкоштовну консультацію. Початок о 14.30.
А вже о 18.30 стартує казково-містичний неоренесанс від Олександра Хмільовського - музичний проект «Згадай своє небо». На затятих меломанів й просто активних, допитливих громадян чекає справжнє свято гарної живої музики. У програмі також відома хмельницька бандуристка Марина Крут. Внесок – 20 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую