ye-logo.v1.2

Голова обласної “Просвіти” отримав відзнаку від мера

Суспільство 2780
Фото: khnu.km.ua

Нагородили поета Віталія Міхалевського за високу професійну майстерність, активну громадську, літературну та наукову діяльність.

Голову Хмельницького обласного об’єднання товариства “Просвіта” імені Т.Шевченка, поета, доцента Хмельницького національного університету Віталія Міхалевського нагородили Почесною відзнакою міського голови.
“Днями Віталія Міхалевського прийняли до Національної спілки письменників України. З цієї нагоди у Хмельницькому національному університеті відбувся творчий вечір поета, під час якого йому вручили Почесну відзнаку (нагрудний знак і посвідчення)” - повідомляє прес-служба міської ради.
Найвищої відзнаки Хмельницького міського голови Віталій Міхалевський удостоєний за багаторічну, сумлінну та плідну працю, високу професійну майстерність, активну громадську, літературну та наукову діяльність.

Довідково: Віталій Міхалевський є автором восьми книжок поезії (одна з них – аудіокнига) та більше сорока наукових праць у галузі фізики, математики та інформаційних технологій. Лауреат премії імені Б. Хмельницького в галузі літературної діяльності та популяризації української мови (2006 рік).
Як голова Хмельницького обласного об’єднання Товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка, педагог і літератор постійно бере участь у виховних та мистецьких проектах, спрямованих на розвиток рідної мови та збереження українських традицій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую