ye-logo.v1.2

Із зони проведення АТО повернулися бійці роти «Богдан» (ФОТО)

Суспільство 3627
Фото: СЗГ УМВС України в Хмельницькій області

Бійці роти міліції особливого призначення «Богдан» УМВС України в Хмельницькій області повернулися із зони проведення антитерористичної операції, де несли службу на блокпостах.

27 бійців роти міліції особливого призначення «Богдан» на чолі з полковником міліції Олександром Ченашем повернулися із місячного відрядження в зону АТО. Там наші хлопці несли службу по охороні громадського порядку, вартували на блокпостах та охороняли стратегічні об’єкти.
У дворі обласного управління внутрішніх справ хлопців зустрічали друзі, колеги, а також заступник начальника УМВС Роман Гаврилюк. Роман Васильович подякував бійцям за відмінну службу, але порадив не розслаблятися, бо після короткого відпочинку на них, очевидно, чекає нове відрядження.


Для більшості хмельницьких «богданівців» це вже не перша поїздка в зону АТО. До прикладу, ветеран ОВС 57-річний Віктор Скакун побував на буремному сході вже втретє. За цей час хлопці вдосконалили свої вміння і навички та виконують поставлені завдання на найвищому рівні.


СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую