ye-logo.v1.2

Бійці, які захищали Волноваху, повернулися додому

Суспільство 3062
Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Вісімнадцять вояків, родом із Шепетівки повернулися додому 21 листопада у День Свободи та Гідності.

Вояків, які тривалий час захищали населений пункт Волноваха, що на Донеччині, зустрічали хлібом та сіллю, теплими, підбадьорюючими словами та подякою за те, що повернулися у повному складі, з гідністю виконали поставлені завдання та показали, що Шепетівці є ким пишатися. Про це повідомляє сайт Шепетівської міської ради.
«Сьогоднішній день для нас святковий по особливому. Адже символічно, що саме у День Гідності і Свободи ви – захисники Батьківщини, повернулися додому. Ви своїм прикладом демонструєте, що без гідності немає свободи, а без свободи – гідності. Я дякую Вам хлопці, за Ваш бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги. Доки нас захищатимуть такі легені як Ви, нашому місту, як і державі загалом, немає підстав хвилюватися. Слава Україні!» – звернувся до військових міський голова Шепетівки Михайло Полодюк.
Військовослужбовців зустрічали активісти, підприємці, представники громадських організацій, шепетівчани, які допомагають волонтерам.
Хлопці повернулися додому у відпустку. А вже через 7-10 днів знову поїдуть у зону проведення антитерористичної операції.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую