ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові майбутні педагоги познайомилися з бійцями-партіотами

2359

В переддень Дня гідності і свободи активісти ГО «Об'єднання «Самопоміч» Хмельницького зі студентами факультету початкової освіти та філології гуманітарно-педагогічної академії, провели зустріч з патріотами – військовими Збройних сил України.

Бійці Старокостянтинівської дивізії розповіли про особливості військових дій, які проходять на території нашої держави, продемонстрували зразки сучасної техніки, навели приклади прояву героїзму наших земляків, які стоять на сторожі миру.
Спостерігаючи за діями військових, спілкуючись з ними у присутніх надзвичайно зростала гордість за наших військових, за їхній професіоналізм, мужність та відданість Батьківщині.
«Молодь має знати про те, що насправді відбувається в країні та бути поінформованою про військовий потенціал. Ми маємо знати про достойні можливості військової авіації та їхню високу готовність у будь-який час, при будь-яких умовах захищати нашу Вітчизну та громадян України», – зазначив активіст об’єднання «Самопоміч» В’ячеслав Антонюк.


Після екскурсії майбутні педагоги запросили військових Старокостянтинова на концерт. Зал будинку офіцерів наповнився щирими українськими піснями, авторськими віршами та патріотичними музичними творами. Свою творчість дарували колективи «Подільський модерн», «Дилелея» та інші.
Після концерту ще довго спілкувались студенти, викладачі, активісти об’єднання «Сомопоміч» з військовими, обговорювали перспективи співпраці та запланували наступну зустріч.


Декан факультету Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інна Ящук підсумовуючи зустріч зазначила: «Молодь надзвичайно активно долучається до волонтерського руху, та не нехтують будь-якою роботою. Адже, якою буде Україна, багато в чому залежить від кожного з нас. Ми мали честь познайомитись із справжніми героями сучасності – військовими, нашими земляками, які своєю щоденною надвідповідальною, почесною працею відстоюють гідність та свободу України».

Марія РОСЕЦЬКА.

Фото ГО "Самопоміч".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую