ye-logo.v1.2

На Хмельниччині засудили чоловіка, який добував металобрухт у шахті ракетної частини (ВІДЕО)

Кримінал 2581

Він розкопав більше гектара землі у заповіднику, завдавши шкоди природному середовищу на суму понад 110 тисяч гривень.

На Ярмолинеччині чоловік, самовільно зайнявши земельну ділянку, незаконно зняв ґрунтовий покрив та знищив більше сотні дерев. Унаслідок цього завдав природному середовищу шкоду на суму понад 110 тисяч гривень.
“Досудовим розслідуванням, яке здійснював райвідділ міліції, встановлено, що цей чоловік добував металеві залишки шахти колишньої ракетної частини, щоби здати їх на металобрухт. Орендувавши техніку та найнявши осіб, котрі не знали про його наміри, він розкопав більше гектара землі заповідного лісового урочища “Березина”, яке належить державному підприємству”, - повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.
Прокуратура Ярмолинецького району підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо чоловіка, якого районний суд визнав винним у знищенні та пошкодженні об’єкта природно-заповідного фонду (частина перша статті 252 Кримінального кодексу України).
Наразі прокуратурою району вживаються заходи представницького характеру зі стягнення зазначеної шкоди із засудженого в інтересах держави.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую