ye-logo.v1.2

Теплі речі, спальні мішки і листи від дівчат повезли бійцям у зону АТО хмельницькі волонтери

Допомога 5224
Фото: автора

У чергову поїздку на Схід відправились “Патріоти України”.

Волонтери обласного благодійного фонду “Патріоти України” знову вирушили у зону АТО, щоб завезти землякам гуманітарну допомогу. Маршрут пролягатиме через населені пункти Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівка, Дебальцеве. Відвідають 128-у горно-піхотну бригаду, хлопців з 8-го полку спецпризначення, 90-й десантно-штурмовий батальйон, а також бійців 95 аеромобільної бригади, які захищають прохід до донецького аеропорту у селі Піски. Саме для останніх передбачається левова частка того, що везуть.
“Цього разу веземо землякам теплі речі (термобілизну, шкарпетки, флісові светри, тактичні рукавиці, шапки), спальні мішки, бойові ножі, рації, буржуйки. Також передачі від рідних. Ще порадуємо хлопців кавою, чаєм, сигаретами і фруктами”, - розповідає співзасновник благодійного фонду “Патріоти України” Роман Ковальчук.

Також від небайдужих хмельничан передадуть 30 пар туристичних берців, в коробки до яких волонтери дбайливо поклали дитячі малюнки і листи від дівчат. Загалом, побажання захисникам написали близько п’ятдесяти студенток Міжрегіональної академії управління персоналом. За словами волонтерів, такі передачі не лише підносять бійцям настрій, а й слугують оберегами.

Перед поїздкою ще приходять люди, приносять гроші, дитячі малюнки і листи, теплі речі. Хмельничанка Олена Євгенівна принесла в’язані шкарпетки. Від серпня вона та інші небайдужі жінки зв’язали і передали більше 250 пар, аби хлопці не мерзли в ноги.
“Я з сім’ї військових, мене дуже хвилює те, що відбувається в країні. Вирішила не сидіти, склавши руки, а допомагати. Почала в’язати, потім підключились дівчата з ринку. Кожен може допомогти, це вже не так і важко. Коли робиш щось важливе, себе відчуваєш потрібним”, - каже жінка.
Волонтери їдуть з чудовим настроєм. З нетерпінням чекають зустрічі з хлопцями, з якими вже встигли потоваришувати. Вже перед від’їздом двоє хмельничан принесли ікону ручної роботи. Кажуть, вона освячена і оберігатиме вояків.

Представники фонду “Патріоти України” дякують всім небайдужим і свідомим громадянам, які допомагають землякам. Особливу подяку висловлюють голові правління фонду “Патріоти України” – Миколі Вороні. А ще просять небайдужих жителів області, щоб і надалі допомагали тим, хто захищає державу від ворога. Проте наголошують, передавати варто лише те, що дійсно необхідне бійцям.

Волонтери обласного фонду “Патріоти України” збирають чергову партію допомоги військовим. Наразі потрібні:

1) Наколінники,
2) налокотники,
3) балаклави (білого кольору),
4) комбінезони,
5) тактичні маски,
6) флісові рукавиці,
7) зимові берці (42-46 розміри),
8) тактичні ремні,
9) кріплення,
10) ліхтарики,
11) свічки,
12) пілети,
13) маскхалати.

Якщо ви також хочете долучитися до допомоги військовим, можете переказати кошти на рахунок обласного благодійного фонду “Патріоти України”:
Укрексімбанк: рахунок №26004017023842
ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.
Адреса фонду “Патріоти України”: м. Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую