ye-logo.v1.2

Не буди в жінці звіра! або Як примиритися з мамою

Суспільство 2635

Сімейні психологи зі столиці знову проведуть КіноТренінг у Хмельницькому.

20 грудня у Подільському тренінговому центрі (вул. Соборна, 1) відбудеться кінотренінг на тему «Як примиритись з мамою?». Основа тренінгу – мультфільм «Хоробра серцем».

«Після перегляду мультфільму спільно з сімейними психологами, які на прикладі героїв занурюються у глибини людської свідомості і підказують, як вирішити проблеми «родом із дитинства», ви звільнитеся від зайвих кілограмів шаблонів. А ще – зникне страх відносин, повернеться душевний тонус для кохання і розуміння себе та оточуючих», – переконують організатори.

Все дуже просто: ви приходите на чай-каву за кілька хвилин до 18.00 п’ятниці, 20 грудня. Спілкуєтеся з приємними людьми, переглядаєте мультфільм за допомогою відео-проектора, а сімейні психологи Ольга та Ігор Іщенки зупиняють стрічку у цікавих, конфліктних та важливих місцях і усі разом ви вчитеся змінювати себе на краще.

І, до речі, не варто недооцінювати роль фільмів та мультфільмів у нашому житті! До прикладу, мультфільм «Хоробра серцем» – про сучасних жінок, які прагнуть знайти себе, бути вільними, але з самого дитинства зіштовхуються з «головним ворогом» – рідною мамою!

Тільки для читачів Газети «Є» Ольга та Ігор Іщенки привідкрили завісу основних тез суботнього кінотренінгу. Ви дізнаєтеся, як не копіювати найгірше в доньки, як позбутися маминого впливу та як жінці навчитися застосовувати свою силу на благо! І це ще не все. Найголовніше – чоловіки зрозуміють, як вирішувати конфлікти в сім'ї, щоб не будити в жінці звіра.

До речі, цікавий перегляд з корисними коментарями і важливими правилами зміни себе, плюс чай-кава-печиво і приємне спілкування коштує всього 20 гривень за вхід (для активних користувачів соціальних мереж є додаткові умови). Ну, і ще одна приємність для тих, хто не може відвідати кіно тренінг: є можливість доєднатись до нього Online. Всі умови ось тут

Перегляд з обговоренням займає дві з половиною години.

Отож, зустрічаємося 20 грудня о 18.00 на вулиці Соборній, 1 у Хмельницькому.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую