ye-logo.v1.2

На Ярмолинеччині чоловік помстився дружині, підпаливши хату

Кримінал 1895
Загалом вигоріло близько 50 квадратних метрів шиферного покриття
Загалом вигоріло близько 50 квадратних метрів шиферного покриття. Фото: mvs.gov.ua

Щодо зловмисника відкрили кримінальне провадження і йому загрожує до десяти років ув'язнення.

З’ясовування стосунків між подружжям на Ярмолинеччині завершилося пожежею. На щастя, обійшлося без людських жертв.
“Усе почалось зі звичайної сімейної сварки. Чоловік не на жарт розізлився й почав розпускати руки, - розповідає інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Ярмолинецького райвідділу Лариса Мазій. - Рятуючись від побоїв, жінка втекла з хати. Боятися було чого, адже лиходій уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.”
Тим часом розлючений господар, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виліз на горище будинку та підпалив запаси сіна, які там зберігалися.
“Суха трава спалахнула вмить, почала горіти покрівля. На щастя, пожежу швидко вдалося локалізувати й вогонь не встиг перекинутися на інші будівлі чи завдати шкоди здоров’ю людей. Загалом вигоріло близько 50 квадратних метрів шиферного покриття. Сума матеріального збитку встановлюється”, - пояснює Лариса Мазій.
Наразі міліціонери Ярмолинецького райвідділу відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 194 - умисне знищення або пошкодження майна. Покарання передбачає до десяти років ув'язнення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую