ye-logo.v1.2

Зі спини хмельницького бійця “Азова” дістали 20 осколків

Допомога 4217
Фото: segodnya.ua

Добровольцю потрібні чималі кошти на лікування, проте молодий захисник України їх не має.

Олексію 20 років, він з Хмельницького. З перших днів Революції Гідності був активним учасником Майдану, витягав поранених і вбитих з-під снайперських куль 18-20 лютого. Тоді й отримав перше серйозне поранення в ногу.
Коли почалася російсько-українська війна, поїхав добровольцем на Схід. 25 травня під час наступу на Донецький аеропорт він потрапив під мінометний обстріл і отримав важке осколкове поранення - лікарі витягли зі спини близько 20 шматків заліза. У лікарні не затримався, одразу повернувся на передову.
Влітку Олексій пішов служити у полк спецпризначення “Азов”, який обороняє Маріуполь. Отримав ще кілька поранень, але службу не залишив, - повідомляє «iPress».
19 січня під час захисту Маріуполя Олексія в черговий раз поранили - куля пройшла через плече наскрізь. Така травма не дозволить йому далі воювати. Медики поки не беруться прогнозувати, чи вдасться повернути працездатність правої руки.
Лікування вимагає чималих коштів, яких у солдата немає. Зараз він перебуває в київському військовому шпиталі. Про поранення нікому не каже — соромиться.

Подаємо реквізити рахунку для надання допомоги:
Картка Приватбанку 4149 4978 1118 1926 на ім'я Олексій Цицюрський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую