ye-logo.v1.2

Польський композитор Павел Бембенек проведе на Хмельниччині школу літургійного співу

Афіша 3412
Фото: catherine.spb.ru

У програмі передбачені не лише заняття з хорового співу та вивчення нових літургійних пісень, але й спільна молитва (Євхаристія, адорація), чаювання та спілкування.

З 6 по 8 лютого в Реколекційному Домі Св.О. Піо в м. Красилів (вул. Центральна 46) всі бажаючі зможуть відвідати Школу літургійного співу. Заняття проводитиме відомий польський композитор, виконавець і диригент Павел Бембенек. У програмі передбачені заняття з хорового співу, вивчення нових літургійних пісень, спільна молитва (Євхаристія, адорація), чаювання та спілкування. Буде також можливість придбати диски з піснями автора.
Павел Бембенек понад 10 років співав у різних капелах, виконуючи також музику середньовіччя та ренесансу. Навчався в Музичній Академії в Бидгощі (Польща). Важливим підтвердженням його таланту і праці є численні майстер-класи та заняття з літургійного співу та музики, які автор проводить у Польщі та поза її межами, а також популярність його пісень серед академічних та церковних хорів.

Його музика пронизана вірою, є автентична і проста, але й шляхетна… Привертає увагу мелодійність, гармонія, оптимізм та довіра, а також аура звучання пісень. Це музика, яка несе послання Слова.
Початок в п’ятницю о 16.00, закінчення в неділю о 14.00.
Про свою участь слід повідомити заздалегідь за телефонами: 097 8357077, (03855) 4-25-17.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую