ye-logo.v1.2

На Хмельниччині військовий "погорів" на привласнені волонтерської допомоги для армії

Кримінал 3542
Фото: mvs.gov.ua

З будинку начальника речової служби військової частини міста Шепетівка правоохоронці вивезли три «Урали» різноманітного майна, яке вкрай потрібне на передовій.

У Шепетівському районі правоохоронці затримали начальника речової служби військової частини, яка розташована у Шепетівці. Військовослужбовець привласнював армійське майно та волонтерську допомогу.

“Працівниками управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області спільно зі співробітниками Служби безпеки України в будинку начальника речової служби військової частини міста Шепетівки було проведено обшук, - повідомляє обласне управління міліції. - Правоохоронці отримали інформацію, що військовий протягом тривалого часу, користуючись службовим становищем, присвоював та продавав військове майно, зокрема те, що передавалося волонтерами на громадських засадах в рамках благодійної допомоги військовим формуванням, які виконують завдання в районах проведення антитерористичної операції.”
Серед вилученого — граната, набої, військові намети та засоби для їх обігріву, продукти харчування, формений одяг, “буржуйки”, термоси, маскувальні сітки, малолітражні польові кухні, паливно-мастильні матеріали та інші предмети військового побуту.
Вилучену зброю та боєприпаси правоохоронці направили на дослідження. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною першою статті 263 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Покарання — ув'язнення терміном від трьох до семи років. Слідчі дії тривають, правоохоронці з’ясовують походження вилученого майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую