emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Листопада 2011 Прес служба ХООПП «Україна Майбутнього» 1516

МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ БЕЗ АЛЬТЕРНАТИВИ, НОВИЙ ЗАКОН ПРО ВИБОРИ – КОНСЕРВАЦІЯ СТАРОЇ ПОЛІТИКИ

Прийняття нового закону «Про вибори народних депутатів України» спрямоване на консервацію чинного режиму Партії регіонів та її сателітів. Це прямий шлях до тотального контролю над законодавчою владою за допомогою прокуратури, судів, міліції та криміналітету.

Єдиний позитивний момент цього закону – він показує, хто є хто, і змушує об’єднуватися непарламентські партії, які не залучені в цю змову.

Досвід місцевих виборів за змішаною пропорційно-мажоритарною системою показав, що в регіонах, де ПР має рейтинг 15-20 відсотків, вона отримала 80 відсотків депутатського корпусу в місцевих радах. При цьому опозиція сформувалася, хоч і маленька, але за рахунок того, що «Україна Майбутнього» змогла подолати 3 % бар'єр, наприклад, у Дніпропетровську. Тепер цю помилку виправили і поставили 5-відсотковий бар’єр, щоб не пройшов ніхто випадковий – зауважує Голова Хмельницької обласної організації політичної партії «Україна Майбутнього» Микола Третьяков

Вибори на округах у центральній і східній Україні повністю контрольовані адмінресурсом. Тобто, за тієї ж пропорції в наступному скликанні парламенту ПР отримає понад 300 депутатів, що означає тотальний контроль і можливість змінювати Конституцію, а отже і прийняти щось на зразок приєднання до Євразійського союзу Путіна.

І це при тому, що реальний рейтинг Партії регіонів вже сьогодні менше 15 відсотків по країні. Таким чином, їхня влада не представляє населення. Можна провести пряму аналогію з тим, як Путін призначив президентом Медведєва і навпаки.

Новий закон був повністю підготований ПР, але всю відповідальність за нього взяв на себе Яценюк, тому що робочу групу офіційно очолював Князевич – представник Фронту Змін. Це – остаточний доказ того, що Яценюк є призначеною Банковою опозицією – в рамках того ж сценарію, що і Тимошенко в тюрмі.

БЮТ, на нашу думку, за цей закон голосував за двома можливими причинами: одна – це таємні обіцянки про звільнення Тимошенко, які, природно, ніхто виконувати не збирається. Друга – це повний контроль з боку Банкової нинішнього керівництва БЮТ – це можливо, тому що станом на сьогодні більше не порушується жодна справа на колишніх членів уряду, крім Тимошенко.

Тут важливо нагадати, що сама Тимошенко завжди виступала категорично проти мажоритарної системи виборів, бо, по-перше, сама свого часу була призначена на округ в Кіровограді, до якого не мала жодного стосунку, і сама бачила, як усе це робилося ще тоді. А по-друге, вона прекрасно розуміла, що мажоритарник – це найбільш продажна людина. Виходячи з цього, можна припустити, що сама Тимошенко не знала про це голосування. А це доводить, що Банкова має повний контроль над залишками БЮТ.

Прес служба ХООПП «Україна Майбутнього»

Нагадаємо: у четвер, 17 листопада, Верховна Рада прийняла в цілому закон про вибори. «За» проголосували 366 депутатів: 187 голосів – ПР, БЮТ - 62 голоси, НУНС – 36, 24 – КПУ, 19 – Реформи заради майбутнього, Народна партія – 20, 18 –позафракційних. Закон передбачає заборону виборчих блоків партій, змішану пропорційно-мажоритарну виборчу систему і 5% прохідний бар’єр.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо