emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Січня 2012 Анатолій 1491

16 січня 2011 року при підтримці Управління освіти і науки Хмельницької області, в Єдиному освітньому просторі «Щоденник.ua» стартувало одразу три конкурси для навчальних закладів Хмельниччини
Педагогічні працівники Хмельницької області наразі можуть взяти участь в регіональних конкурсах від Всеукраїнського освітнього порталу «Щоденник.ua», проведення яких підтримує Управління освіти і науки Хмельницької області.

1.Педагогічний «Щоденник».
Конкурс на найкращу розробку уроку на платформі «Щоденник.ua». Кожен учасник повинен зареєструватися на порталі «Щоденник.ua» та заповнити свій особистий профіль і профіль своєї школи в мережі, надавши вичерпну інформацію про себе та навчальний заклад (установу тощо), який він представляє. Конкурс проводиться за такими номінаціями:
•План-конспект (презентація) уроку;
•Навчально-методичне забезпечення уроку.
2.Шкільний «Щоденник».
Конкурс на найкращу презентацію школи на платформі «Щоденник.ua». Для участі необхідно зареєструватися на освітньому порталі «Щоденник.ua» та представити візитку школи, що передбачає заповнення публічної сторінки навчального закладу на «Щоденник.ua» та максимальне використання в презентації функціоналу для школи. Обов’язково мають бути заповнені такі дані:
•історія навчального закладу;
•керівництво;
•адміністрація;
•новини;
•інформація, що відображає навчально-виховну та позакласну роботу в школі.
3.Управлінський «Щоденник».
Конкурс на кращу модель управління з використанням платформи «Щоденник.ua» в рамках району (міста). Він передбачає створення мультимедійних презентацій або відеороликів, в яких на базі платформи «Щоденник.ua» продемонстровано запропоновані моделі управління навчальними закладами в рамках області.
Учасниками можуть бути всі відділи (управління) освіти та методичні кабінети (центри) області.

Підсумки конкурсів будуть оголошені через 2 тижні з моменту закінчення. Інформація про кращі конкурсні роботи буде опубліковано на сайті «Щоденник.ua» та на сайті Хмельницького ОІППО.
Файли з конкурсними матеріалами учасники повинні надіслати не пізніше 29 лютого 2012 року.
Педагогічні працівники, які бажають взяти участь у конкурсах, обов’язково мають бути зареєстрованими користувачами Всеукраїнського освітнього порталу «Щоденник.ua». Пишіть на електронну адресу [email protected].
На переможців чекають цінні призи!

Довідка:


«Щоденник.ua» - це Всеукраїнський освітній проект, метою якого є об’єднання усіх педагогів, учнів та батьків України в єдину спільноту, модернізація навчального процесу та впровадження сучасних комп’ютерних технологій в школах. Функціонал мережі «Щоденник.ua» включає в себе електронний розклад уроків, електронний журнал, створення сторінки своєї школи та особистої сторінки, електронну бібліотеку, словники, перекладач, можливість підвищення кваліфікації педагога, отримання батьками детальної інформації про успішність своєї дитини, проведення Всеукраїнських конкурсів, проведення олімпіад, тестів, контрольних робіт у режимі он-лайн, віртуальне репетиторство, автоматизований калькулятор заробітної плати педагогічних працівників, можливість проведення віртуальних батьківських зборів та дистанційна робота із домашніми завданнями.
«Щоденник.ua» - цілісна система, за допомогою якої учні та педагоги мають змогу якісно та ефективно налаштувати своє навчання. На сьогодні до проекту підключено вже більш ніж 6000 шкіл України та понад 600 000 користувачів.
Використання освітнього простору «Щоденник.ua» є повністю безкоштовним і надається без будь-якої абонентської плати.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо