emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Листопада 2012 Юрій Кравець 2032

Три рабства українського народу

Кожен із нас знає, що чиновники розкрадають нашу рідну землю, при чому роблять це колосальними темпами ось вже добрий десяток років. Всі ми про це знаємо і розводимо руками, говорячи «А що ж тут зробиш. Така система, така влада». І знову несемо хабара чиновнику за свою ж землю, якщо є що нести, або «запиваємо водою» цю «нездійсненну» мрію. Чому так? І коли припинять розкрадати українську землю?
На моє переконання ми перебуваємо відразу у трьох рабствах:
• СОЦІАЛЬНОМУ – залежність від того, які пенсії і соціальні виплати виплюне у свій народ влада, хоча законодавством України передбачені пристойні умови. У соціальне рабство входить податковий гніт. Наші непомірні податки - породжують низькі зарплати і відповідно малі відрахування в Пенсійний фонд. Всі гроші у тіні. І підприємництво не розвивається і соціальні виплати знижуються;
• КОМУНАЛЬНОМУ – тарифи, які нічим не обґрунтовані та знищують нас і збагачують владу;
• ЗЕМЕЛЬНОМУ – відсутність можливості отримати свою законну землю та забезпечити себе відразу і житлом, і продуктами харчування, і відпочинком.
Всі ці пункти забезпечують владі наявність голодного і тупіючого від голоду народу. А таким народом легко керувати. Підгодував трохи і влада вже й не така злочинна.
Що робити? Потрібна соціальна, комунальна та земельна революція одночасно. Тільки це змусить владу хоч краплину поважати свій народ, а в кращому випадку ще й служити йому.
Для таких революцій потрібні каталізатори. Це правозахисники та політики, які будуть піднімати людей на захист своїх прав і допомагати їм виборювати їх. На політиків надій не багато, тому залишаються правозахисники.
Багато років я допомагаю пільговикам боротись за свої права у національних судах, Європейському Суді, на протестах. Вдалося добитись багато чого, в першу чергу зламати зневіру людей у власних силах, а ще відвоювати пільговикам компенсації.
Комунальним питанням опікуюсь останні 3 роки. Готую серйозні механізми, за допомогою яких можна буде здійснити перерахунок всіх тарифів у нашій державі. У разі необхідності пройти для цього судову гілку. Відповідні позови вже готові у більшій частині та апробовані. Є позитивні результати.
Більше року тому почав розробку механізму примусового виділення землі «Право на землю». За рік 22 українці отримали свою законну земельну ділянку (одну з п’яти передбачених Земельним Кодексом). Три місяці тому почав поширювати цей механізм по всій Україні. Люди далі отримують свою землю і процес набуває обертів. Йдуть звичайно вже погрози з боку владних мужів, наклепники активізувались. Це ціна боротьби. Вже більше 1500 українців почали процес відстоювання свого права на отримання 5-ти земельних ділянок передбачених ЗКУ. Юридичний механізм дозволяє видавити з влади цю землю. Переконаний, що красти землю перестануть тільки тоді, коли вона вся буде у власності: державній, приватній, колективній, будь-якій. І якщо нічого зараз не робити, тоді земля буде належати чиновникам, бізнес-групам, всім крім українського народу.
Сподіваюсь, що мої дії підтримають правозахисники, які ще існують у нашій «вільній» державі.
Для ознайомлення з механізмом надаю посилання на свою базову відеоконсультацію про реалізацію свого права на землю - http://kravec.org/zemlya/.

Реалізуйте своє право на достойну пенсію та соціальну виплату, на реальні комунальні тарифи та свою землю! Мусимо видавити в собі раба в кубі!

Юрій Кравець,
керівник Правозахисної Групи «Варта»

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо