emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Червня 2013 Сергій Скоробогатий 2669

Чи «Встала Україна» в Хмельницькому.

Ось і відбувся мітинг в рамках акції «Вставай Україно» у м. Хмельницькому, і я хотів би поділитись своїми думками про цей захід, не як голова міської організації НРУ, не як отаман козацького куреня, а як простий пересічний громадянин.
На мітинг ми прийшли усією родиною я дружина і дві доньки, настрій був піднесено святковий, ми у вишиванках, як на свято прийшли. Багато людей, багато знайомих облич, друзів, всі усміхнені усі радісні, атмосфера як на великому грандіозному святі. І ось перший з’явився О. Тягибок теж усміхнений і бадьорий. Поспілкувавшись з журналістами розпочав розмову з людьми які йшли до нього з різними питаннями і своїми бідами або баченнями і просто люди які хотіли в «живу» побачити лідера «Свободи». Приблизно через пів години швидко і незамітно прошмигнувши крізь натовп з’явився Арсеній Яцинюк, зрозуміти це можливо було тільки по тому, що його оточували охоронці, які разом з ним швиденько прошмигнули в голову колони.
І ось розпочалась хода, пропущу момент самого руху і гасла які скандували учасники мітингу, це можливо знайти і газетах і побачити і почути по телебаченню і в Інтернеті.
Ось ми і на Хмельницькому майдані Незалежності, лідери і нардепи на трибуні, розпочалось.
Першим розпочав А. Яценюк, і першими були сказанні приблизно такі слова «Сьогодні ми зібрались у Хмельницькому три опозиційні партії «Батьківщин», «Собода» і «Удар». Стоп п. Яцинюк, а де ми прості громадяни міста, а де ті підприємці які залишили свої робочі місця на речовому ринку, не кажучи вже про представників громадських організацій, членів і інших демократичних партій, які прийшли на майдан. Чи ми якийсь непотріб не розумію, ми також які всі допомагали вашим політичним партіям розповсюджувати листівки умісті, агітували людей прийти на мітинг, ми, що пусте місце для вас. Коли ви ці слова сказали мене донька запитала, а чому про Народний рух нічого сказано не було, я відповів їй правду, ту правду яка вам Арсеній Петровичу думаю не зовсім сподобалась би, як та морквина яку ви обіцяли засунути журналісту Дурнєву в певний отвір, зробивши на мою думку величезну помилку, після якої «кролики» почали плодитись в кожному місті в якому проходила акція «Вставай Україно» і як завершальний акорд бронетранспортер у Києві з величезною морквиною з кроликами на броні. І все це і за одної маленької фрази яку ви висловили. Але для себе я зрозумів, ще одну річ ви просто намагається вибитися в лідери майбутньої президентської
кампанії і стати одноосібним лідером партії "Батьківщина", а вся ця хода це просто спроба для вас цього добитись. Чомусь мені це нагадує приблизно те як партія регіонів щоб підняти свій рейтинг, почала робити «пакращення» в Україні, і ви самі бачите, що з цього вийшло. А після ваших слів народжується зневіра у людей, що до нинішніх політиків, і тим більше у тих хто не визначався з своїми політичними поглядами. І це підтвердив чоловік який після ваших слів пройшов повз мене, покидаючи мітинг, він махнувши рукою досить «крепко» висловився. Ви Арсеній Петрович втрачаєте популярність через постійний вихід "тушок" з вашої фракції. І сьогодні приїхавши до нас (до речі запізнившись) ви говорите шаблонами, а іноді незрозумілими фразами. На засіданні КОДу ми пропонували Олександру Ксенджуку організувати вам зустріч з керівниками громад міста, щоб ми розповіли вам про наші проблеми і негаразди. Але не зрозуміло чому, ви не використали цієї можливості, можливо боїтесь нас, чи ми не достойні зустрічі з вами, не знаю. І результат як говорять «на лицо». Порівняйте свій виступ з виступом О. Тягнибока, людина була підготовлена, він знав про наші місцеві проблеми такі як гаряча вода, стан доріг і т. п. і це сприймалось людьми тому, що він говорив про ті речі які у людей були наболівшими. І на мою думку ваша політична тактика є протилежною від тієї яку пропонує Ю. Тимошенко. І також я здивований чому ви не «робите роботу над помилками» які ви зробили раніше, чому ви не вчитеся і самі даєте цій владі певні козирі. А помилок у вашій опозиційній роботі на мою думку дуже багато. І хочу дати вам пораду, менше слухайте «шептунів», бо Ющенко вже їх наслухався.
Також мене здивувало чому був відсутній Віталій Кличко, не вже він не розуміє, що його більше поважають як видатного спортсмена, а не як політичного лідера. І навіть якщо він не зміг приїхати з яких то не було причин чому на мітингу виступали люди які відомі тільки в політичних кругах, наприклад така публічна людина як Наливайченко, незрозуміло.
Чи Віталій Володимирович думає поки Яцинюк і Тягнибок їздять на зустрічі я посиджу в «засаді», а в потрібний момент вискочу як «чортик» з табакерки. Не вийде шановний п. Віталію, сьогодні ваші прихильники хочуть бачити вас, лідера партії «Удар», Віталія Клічка і крапка. І я вважаю якщо ви є опозиціонер, ви повинні бути в бою першим, і очолювати свою команду, а не відсиджуватись в «окопах», ви ж боксер хіба не розумієте що вдала атака приведе до перемоги.
І ще шановні опозиціонери, як що ви не будите опиратись на громадськість, будите самоусуватись, ігнорувати простими людьми і дивитись на них лише як не лектора, гріш вам ціна в базарний день
Ось які думки прийшли мені в голову після акції «Вставай Україно» в
м. Хмельницькому.

Громадянин України,
Сергій Скоробогатий

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо