emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Липня 2013 Я 1686

Глава держави наголошує на необхідності притягнення до відповідальності усіх винних у скоєнні злочину в Миколаївській області

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності притягнення до відповідальності усіх винних у скоєнні злочину в Миколаївській області і недопущення подібних випадків у майбутньому.
«Забезпечити притягнення до відповідальності винних у випадку в Миколаєві та розібрати всі подібні інциденти, на які є нарікання людей. Не тільки в Миколаєві, а й в інших регіонах. Дати кожному з них справедливу правову оцінку», - сказав Глава держави під час урочистої церемонії складення присяги суддями, вперше призначеними на посаду.
Президент нагадав, що ця справа перебуває на його особистому контролі. «Винним у цьому злочині не місце в правоохоронних органах, вони мають бути показово покарані з усією суворістю закону», - зазначив Віктор Янукович.
Водночас, на його переконання, покарання тих, хто «випадково опинилися в лавах міліції», не повинно стати виправданням для їхніх керівників.
«І тут є питання і до прокуратури, і до обласної міліції: де були ці керівники на різних рівнях – району, області? Що робила влада регіону? Хто намагався приховати цей злочин? Ці питання не повинні залишитися без відповіді. По кожному з них має настати персональна відповідальність! Якщо якійсь чиновник чи міліціонер вважає, що може робити що завгодно і усе зійде йому з рук, то я хочу, щоб він почув мене. Я цього ніколи нікому не дозволю! В Україні панує закон!» - зазначив Президент.
Віктор Янукович вимагає від правоохоронців прозорого розслідування цієї справи, а також принципових кадрових рішень щодо справи на Миколаївщині.
Крім того, Глава держави повідомив, що найближчим часом заслухає звіт Генерального прокурора, на підставі якого будуть ухвалені відповідні рішення.
«Головне, чого від нас очікують люди – вони хочуть бути впевнені, що правоохоронці здатні їх захистити, а в суді - завжди можна відстояти правду. Лише так ми зможемо збудувати правову державу, в якій пануватиме закон і справедливість», - сказав Президент.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо