emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
26 Серпня 2013 Василь Антонюк 1726

Сесія Європейського молодіжного парламенту пройде у Хмельницькому.

20-21 березня в місті проходитиме сесія Молодіжного Європарламенту -2013. Захід проходитиме у рамках щорічного всеукраїнського туру ЄМП “Inter-Rail”. Як заплановано, його учасниками будуть молоді люди з університетів та шкіл Хмельницького, які працюватимуть у комітетах під керівництвом модераторів з європейських країн. Тема сесії ЄМП - “Від Асоціації до Згоди” (From Association to Agreement), націлена на залучення молоді України до обговорення нагальних для України питань євроінтеграції та співпраці з Європейським Союзом.

Впродовж двох днів 40 активних студентів та школярів з Хмельницького віком від 16 до 23 років, обговорюватимуть тему цьогорічного “Inter-Rail” туру у складі чотирьох комітетів. Окрім комітетів учасники сесії будуть залучені до роботи в Генеральній асамблеї та процесі командного тімбілдингу, що проходитиме у формі спеціалізованих ігор-тренінгів, спрямованих на створення сприятливої атмосфери для роботи делегатів. Робоча мова проекту – англійська.
Комітетна робота та церемонія відкриття проходимуть у Хмельницькому національному університеті. Генеральна Асамблея відбудеться у сесійній залі міської ради. ЄМП – Україна проводить подібний захід у Хмельницькому вже вдруге.

Захід проводиться виключно задля підвищення освітнього рівня школярів та студентів, їх знайомства з формою і напрямами діяльності організації. Можливість взяти участь у сесії має кожен.

ЄМП-Україна запрошує до партнерства у проведенні міжнародної сесії комерційні компанії, неурядові та урядові структури, засоби масової інформації та приватних осіб. А також заохочує хмельницьку молодь до участі у заході у якості делегатів.

Для участі у заході реєстрація обов’язкова, і вона є відкритою для усіх бажаючих. Здійснити її можна за допомогою аплікаційної форми - http://goo.gl/zkm4VO. За додатковою інформацією щодо заходу та з питань реєстрації, прохання звертатись до головного організатора Антонюка Василя, тел. +38-067-41-82-096. Додаткову інформацію також можна знайти на сторінці події у соціальній мережі ВК: http://vk.com/rail4all

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо