emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Вересня 2013 Анатолій Савчук 1799

Дружня команда Хмельниччини.

З 23 по 27 вересня в АР Крим, селищі Піщаному відбулися змагання з рекреаційних видів спорту IX-ї Всеукраїнської спартакіади Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України".
Спортивний форум Всеукраїнського об’єднання зібрав близько 300 учасників з 27 регіонів України та команди від Білорусі, Молдови та Німеччини. Програма спартакіади передбачала проведення спортивних змагань, екскурсії до м. Севастополя, вечори відпочинку та спілкування, де команди презентували свої регіони у виступах митців–аматорів зі складу команд.
У збірній команді, що представляла Хмельниччину на спортивних змаганнях, були представники з міст Хмельницького, Красиліва, Старокостянтиніва, Городка, Дунаєвець, усього 8 учасників.
З метою визначення складу команди для участі у IX-й Всеукраїнській спартакіади 19 – 21 липня відбулись обласні змагання з рекреаційних видів спорту, переможці та призери яких достойно презентували Хмельниччину на всеукраїнському спортивному фестивалі, здобувши у запеклій спортивній боротьбі високе 2-ге місце серед 27 регіонів України та гостей з Білорусі, Молдови та Німеччини. 1-е місце посіла команда Чернівецької області, 3-є місце дісталось команді Полтавської області.
Змагання проводились за такими видами рекреаційного спорту: городки, дартс, баскетбол, бочче, легка атлетика (фігурна їзда на візку) та метання кілець. Програма спартакіади була досить насиченою, але організатори змагань продумали всі деталі для комфортного перебування учасників та створили умови для розкриття спортивного потенціалу кожного спортсмена. Суддівська колегія була до всіх команд однаково вимогливою та справедливою, що створило атмосферу дружби та взаємної підтримки на спортивному святі.
В особистому заліку спортивних змагань переможні та кращі результати для командного заліку показали: Ірина Трач з Дунаєвець, Ольга Кудрявська з Красилівського району, Станіслав Корецький з Хмельницького , Сергій Рогаль з Городка, Ірина Бабко зі Старокостянтиніва, Сергій Квятковський з Красиліва, а згуртувала і опікувала спортсменів під час спортивних виступів менеджер команди Тетяна Олійник з Дунаєвецького району.
Вітаємо команду Хмельниччини з високим спортивним здобутком!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо