emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Січня 2014 Костянтин 3484

Ескалація конфлікту як шлях в нікуди

Події, що розгорнулися вчора наводять жах. Точніше розпочалися вони не вчора, а майже 2 місяці тому. А ось форма якої набули події у неділю 19 січня на свято Водохреща, виходять за рамки здорового глузду та мирного протистояння.
Конфлікт – це одна з форм людських відносин. Сама по собі наявність конфлікту не є кризовим явищем. Більше того, як на мене, конфлікт є неодмінною складовою будь-яких взаємин, а отже і своєрідною ознакою розвитку обох конфліктуючих сторін. Проте ескалація конфлікту, його загострення – це ті кроки, які не мають нічого спільного з пошуком консенсусу, і навпаки при цьому несуть абсолютно дезінтегруючий і руйнівний характер. Саме такі руйнівні дії мали вчора місце у столиці нашої держави.
Найбільше болить серце за те, що насилля розпочалося в таке значне християнське свято Хрещення Господнього. Це один з тих днів, коли навіть ті люди, які не ходять регулярно до церкви, намагаються долучитися до сакрального – відвідати храм, пірнути у освячену ополонку, отримати зцілення та загартувати організм від різних недугів. Натомість цього дня єдиний український народ став один проти одного. Частина мітингувальників влаштували справжню бійню зі спецпризначенцями, що інакше як жахіттям не назвеш. Переконаний, що це дуже небезпечні і тривожні сигнали для нашого суспільства, радикальні і ворожі настрої, заклики і дії стали неконтрольованими. Ми щодня молимося, аби не дай Господь, поточні події не переросли у громадянську війну. Люди повинні робити лише виважені вчинки та не проливати кров одне одного.

Костянтин Черниченко,
Голова Волочиської районної
організації Партії регіонів

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо