emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Січня 2014 Олександр Таран 1982

«Спортлідер+» впевнено перемагає в спарингу
Підопічні Віктора Мглинця в товариському матчі розгромили «Агрон-Королівський смак» із Тернополя

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Агрон-Королівський смак» (Тернопіль) – 11:2 (4:0)

Арбітр: Жмурко Юрій (Хмельницький)

Голи: Рибак Сергій (13), Коробка Максим (19, 34), Фетько Олексій (25), Власович Валерій (27, 58, 60), Мартинюк Дмитро (38), Калуков Дмитро (53, 60), Іванов Вадим (55) – Костів Михайло (42), Паперовський Віталій (59)

«Спортлідер+»: Лисенко Максим, Тимощук Богдан, Хомин Павло – Мартинюк Дмитро, Власович Валерій, Рибак Сергій, Коробка Максим, Сондак Володимир, Фетько Олексій, Калуков Дмитро, Заворотний Ярослав (кап.), Чуднов Андрій, Іванов Вадим, Атаманюк Віталій, Михайленко Дмитро

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Агрон Королівський смак»: Бритковський Владислав, Протаковський Андрій – Паперовський Віталій (кап.), Костів Михайло, Пліс Тарас, Беркита Юрій, Данилюк Павло, Цінчик Вадим, Мещишин Віталій, Когут Андрій, Даньків Тарас

Головний тренер: Петро Джеджора

Попередження: Лисенко Максим (18), Власович Валерій (31)

Як відомо, зараз у Екстра-лізі триває пауза, пов’язана з участю національної збірної команди України з футзалу у фінальній частині чемпіонату Європи-2014. Щоб залишатися у тонусі і не втрачати ігрових кондицій, усі команди наразі проводять спаринги. ФК «Спортлідер+» не став виключенням, і сьогодні підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах помірялися силами із «Агроном-Королівським смаком» із Тернополя.

Активніше розпочали зустріч господарі. Відмінні нагоди для того, щоб відкрити рахунок мали Фетько та Чуднов, проте вище всяких похвал у рамці воріт діяв Бритковський, який раз-по-раз рятував свою команду. «Лідери» продовжували діяти першим номером, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Фетько розкішною передачею врозріз знайшов на дальній стійці Рибака, і Сергій прицільним ударом в правий верхній кут не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Тернополяни не опустили руки, і відразу могли відновити паритет. Зрівнювати цифри на табло повинен був Мещишин, однак рятівником подолян в цьому епізоді виявився Калуков, який в останній момент виніс сферу з лінії порожніх воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Сондак чудово прострілив на дальню стійку, де Коробці залишалося лише влучити у порожні ворота з кількох метрів – 2:0. В наступній атаці перевагу своєї команди міг закріпити Калуков, однак неймовірний сейв видав Бритковський, який в карколомному стрибку парирував «мертвий» м’яч після гарматного пострілу Дмитра у верхній кут. Проте вже через декілька секунд страж воріт тернополян був безсилим: після розіграшу кутового Фетько невідпорно пробив під поперечину – 3:0. Не встигли номінальні гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Рибак філігранною передачею вивів на ударну позицію Власовича, і Валерій зусиль партнера не змарнував – 4:0.

В другому таймі ігровий малюнок істотно не змінився: хмельничани домінували, а команда із Тернополя здебільшого робила акцент на грі у захисті. Довів рахунок до розгромного Максим Коробка, який точним та потужним ударом в праву «дев’ятку» із-за меж карного майданчика замкнув зразкову скидку Калукова – 5:0. Через декілька хвилин своє вагоме бомбардирське слово сказав Мартинюк. Дмитро спочатку ефектним перекатом пошив у дурні захисника гостей, а потім холоднокровним пострілом в правий нижній кут змусив капітулювати Бритковського – 6:0. Тернополяни не знітилися, і вже в наступній атаці змогли скоротити розрив у рахунку. Це Костів наважився на удар із середньої дистанції, і сфера після рикошету від захисника затріпотіла у сітці воріт Хомина – 6:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій пододян, і вже через декілька миттєвостей відзначився Калуков, який прицільно пробив з розвороту – 7:1. Закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Іванов, який, обігравшись в стіночку із Мартинюком, невідпорно пробив у праву «шістку» – 8:1. В наступній атаці близьким до забитого м’яча був Михайленко, однак в цьому епізоді тернополян від неприємностей врятувала стійка. Підопічні Віктора Мглинця в ті хвилини відверто «розривали» свого опонента. Довів рахунок до непристойного Валерій Власович, який точним ударом замкнув виважену передачу Фетька – 9:1. За п’ять хвилин до фінальної сирени «лідери» розпочали діяти з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика дивідендів відразу не принесла: Паперовський чудово зіграв на перехопленні, і прицільним ударом у вразив порожні ворота – 9:2. Останні хвилини проходили за цілковитої переваги хмельничан, які продовжували діяти в більшості. Гол-шедевр записав у свій актив Калуков, який потужним пострілом із-за меж карного майданчику вколотив сферу у праву «дев’ятку» – 10:2. А масну крапку в грі поставив невтомний Власович, який з кількох метрів розстріляв голкіпера після чудової скидки Рибака – більш ніж переконлива перемога ФК «Спортлідер+» з рахунком 11:2.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо