emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Січня 2014 Олександр Таран 1527

«Спортлідер-2» – «Ураган-2». Анонс
Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на власному майданчику зупинити переможну ходу дублерів івано-франківського «Урагану»?

1-ого лютого дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер-2», проведе свій черговий поєдинок. В рамках 8-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поміряються силами із «Ураганом-2» із Івано-Франківська.

Звітний матч обіцяє бути дуже цікавим. По-перше, обидва колективи ведуть відчайдушну боротьбу за вихід у фінальний етап турніру, отож очевидно, що поєдинок буде безкомпромісним. По-друге, хмельничани зроблять усе можливе, аби реваншуватися за прикру поразку у Івано-Франківську у матчі першого кола (1:6 – прим. автора). По-третє, зустрічаються фарм-клуби головних команд, а як відомо, битви «молодших братів» завжди видаються видовищними та неймовірно напруженими.

Команди підходять до гри з різним настроєм. «Лідери» свій поєдинок проводили у Ковелі, де протистояли лідеру зони «Захід», місцевому «Апперкоту». Ковельчани, які на своєму специфічному майданчику відчувають себе як риба у воді, швидко включилися у гру, чого не скажеш про подолян, які довго не могли пристосуватися до нестандартної домашньої арени «апперкотівців». Підсумковий рахунок 9:3 на користь діючого лідера турніру не зовсім відповідає ходу подій на майданчику: колектив із Ковеля не володів аж такою відчутною перевагою, про яку можна подумати з погляду на підсумкові цифри на табло, команди створили рівну кількість небезпечних моментів, однак вкотре вдалася взнаки проблеми із реалізацією у підопічних Віктора Мглинця, які і стали вирішальними у плані визначення долі переможця зустрічі.

«Ураган-2» ж в минулому турі приймав у рідних стінах затятого аутсайдера в обличчі ужгородської «Говерли», і подарував власним вболівальникам справжню гольову феєрію, здобувши в підсумку перемогу з розгромним рахунком 18:1. Цей успіх дозволив підопічним Івана Скіцка закріпитись на другій сходинці у табелі про ранги, та продовжити свою виграшну серію до трьох перемог поспіль.

Очевидно, що молоді «дракони» у Хмельницькому зроблять усе можливе, аби здобути чергові три очки, та полегшити собі життя в контексті виходу до наступного раунду змагань, проте впевнений, що звітний поєдинок франківцям легкого життя точно не обіцяє. «Спортлідер-2», як відомо, у рідних стінах представляє собою серйозну загрозу для будь-якого суперника, і очевидно, що при шаленій підтримці власних трибун докладе максимум зусиль, аби відібрати очки у більш зіркового опонента та перервати свою двохматчеву програшну серію.

Однак усі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться в суботу, 1-ого лютого, у спорткомплексі УМВС. Початок матчу – о 13:45. Прийди та підтримай улюблену команду!!!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
38.98
39.02
42.43
42.47

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо