emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Лютого 2014 Андрій Кравчук 1489 1

Як показали "Надзвичайні новини" з СБУ в Івано-Франківську винесли зброю, де вона зараз невідомо і лишається питання проти кого вона буде використана.
Наше СБУ нікого не впустило, це і на краще бо цю зброю (до речі її вивизло близько 8-ми військових машин) могли отримати будь хто і її використовувати проти нас, хто дасть гарантії, що завтра з цією зброєю не ходили би по людях, які по тих чи інших причинах не подобаються і скільки було б жертв. За допомогою цієї зброї відбувались би грабунки населення.
Згадуючи хто був у перших рядах із коктейлями і палив будівлю СБУ, в якій були люди мені стає не по собі, адже візьми вони в руки зброю вони б її використовували проти усіх хто не тієї ж думки чи погляду і невідомо до кого далі потрапила б ця зброя і коли її ще зможуть забрати і взагалі чи зможуть її забрати.
По суті СБУ-ки, які також мають сім`ї ризикували своїм життям за ради нас усіх і кожного окремо і дотримувались присяги служити Українському народу,а не виконували протизаконі команди. На мою думку якби їм була команда стріляти по людях і не дай бог вони почали стріляти то загинуло б багато більше людей, але цього не сталося.
Я не знімаю з них провину та не виправдовую їх за постраждалих людей, але з іншого боку потрібно їх розуміти, ми знали на що йшли і ми самі винні перед загиблими та пораненими, адже кожен своєю присутністю підштовхував до радикальних дій не усвідомлюючи про наслідки, які сталися.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо