emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Березня 2014 Саша 1688

«Спортлідер+» поступається в рідних стінах «Урагану»
В матчі 21-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця зазнали домашньої поразки від одного із лідерів змагань, івано-франківського «Урагану»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 0:4 (0:2)

Арбітри: Роман Проць (Дрогобич), Микола Подранний (Житомир)

Голи: Шотурма Петро (2), Морено (14), Сімка Андрій (35, 39)

«Спортлідер+»: 41. Хомин Павло, 23. Лисенко Максим – 5. Михайленко Дмитро, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Ураган»: 12. Ципун Кирило – 4. Кіндратів Роман (кап.), 6. Валєнко Євген, 7. Сімка Андрій, 9. Кордоба Роман, 10. Шотурма Петро, 11. Боргун Орест, 16. Макаєв Ільдар, 17. Королишин Тарас, 21. Якунін Сергій, 22. Павлюк Максим, 49. Роніньо, 99. Морено

Головний тренер: Сергій Гупаленко

Попередження: Рибак Сергій (17), Івонко Максим (19) – Королишин Тарас (6)

Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», провів свій черговий матч. У рамках 21-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах приймали одного із лідерів турніру, івано-франківський «Ураган».

Активніше гру розпочали гості, які з перших секунд заволоділи ініціативою. Відкривати рахунок міг Королишин, який потужним пострілом цілив в ліву «шістку», однак Хомину в неймовірному стрибку вдалося врятувати свою команду. «Дракони» не зупинялися на досягнутому, і вже у наступній атаці змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Шотурма відгукнувся на ювелірну розрізну передачу Макаєва у центр карного майданчика, і елегантно п’ятою переправив сферу у сітку – 0:1. Господарі не опустили голову, і вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло міг Михайленко, однак не зміг із забійної позиції вразити фактично незахищені ворота. Двічі небезпечно пробивав Калуков, проте вище всяких похвал у рамці діяв Ципун, який раз-по-раз рятував свою команду від неприємностей. Підопічним Сергія Гупаленка вдалося перехопити ініціативу, і через декілька хвилин відмінну нагоду відзначитись мав Кордоба, однак відверто вибачив суперника, не зумівши вразити з кількох метрів фактично незахищену рамку після зразкового прострілу Морено на дальню стійку. Подвоювати перевагу «Урагану» міг Королишин, проте не зміг у ближньому бою переграти Хомина. «Дракони» продовжували тиснути, і в наступній атаці змогли забити вдруге в цій зустрічі. Страж воріт «лідерів» врятував свою команду після гарматного удару Роніньо, однак першим на добиванні виявився Морено, який випередив Івонко та відправив сферу у сітку – 0:2. Підопічні Віктора Мглинця не знітилися, і вже в наступній атаці відмінну нагоду скоротити розрив до мінімуму міг Заворотний, проте капітан «Спортлідера+» не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером франківців. Під завісу тайму Ципун був змушений знову демонструвати чудеса воротарської майстерності, парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу Калукова під поперечину. За рахунку 2:0 на користь гостей команди пішли відпочивати.

Друга половина зустрічі видалася не менш цікавою. З перших хвилин «лідери», заведені палкою підтримкою рідних вболівальників, рішуче кинулися відіграватися. Близьким до забитого м’яча був Сондак, який на силу бив у праву «шістку» після скидки Засенка, однак Ципуну в неймовірному стрибку вдалося в останній момент ліквідувати загрозу. Відмінну нагоду відзначитись мав Калуков, проте не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Подоляни продовжували тиснути, і в наступній атаці забивати повинен був Михайленко, однак не зумів з метра вразити порожні ворота після зразкового прострілу активного Сондака на дальню стійку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Сімка відгукнувся на націлену передачу Шотурми, і холоднокровним пострілом з розвороту в ліву «шістку» довів рахунок до розгромного – 0:3. Хмельничани в надії врятувати долю зустрічі перейшли на гру з п’ятим польовим, і почали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт «драконів». Скорочувати розрив у рахунку міг Калуков, який потужним ударом цілив у ліву «дев’ятку» після скидки Фетька, однак знову вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Ципун. Забивати міг Рибак, проте із забійної позиції пробив повз ворота. Відповідь «Урагану» не забарилася. Це невтомний Сімка блискуче зіграв на перехопленні, і точним ударом по незахищеній цілі встановив підсумковий рахунок у зустрічі.

У підсумку – поразка «Спортлідера+» з рахунком 0:4. Наступну гру підопічні Віктора Мглинця проведуть 8-ого березня. В цей день «лідери» у рідних стінах зіграють проти діючого лідера Екстра-ліги, «Єнакієвця».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо