emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Березня 2014 Саша 1457

Преміум-ліга: прев’ю чергових матчів плей-офф та Кубку Виклику
Другі матчі чвертьфінальних серій та поєдинки 2-ого туру Кубку Виклику обіцяють бути напрочуд інтригуючими

«Тетра» – «Ротор»

8 березня. СК УМВС. 13.00

Відкриватиме програму ігрового дня центральна зустріч 2-ого туру Кубку Виклику, у якій поміряються силами «Тетра» та «Ротор». Обидва колективи святкували переконливі перемоги у перших матчах, отож стовідстотково можна стверджувати, що переможець звітного двобою на відстань витягнутої руки наблизиться до виграшу омріяного трофею. Як і «Тетра», так і «Ротор» демонструють неймовірно видовищний футзал із великою кількістю забитих м’ячів, отож очевидно, що гра видасться неймовірно цікавою для вболівальників. Фаворита тут визначити доволі непросто, і скоріш за все визначальною у долі переможця гри стане яскрава виконавська майстерність окрмих гравців.

«Ковчег» – «Арсенал-МАДОК»

8 березня. СК УМВС. 14.15

Напруженим обіцяє бути протистояння між «Ковчегом» та «Арсеналом-МАДОК». Номінальні господарі, які суттєво додають з кожним матчем, цілком могли у протистоянні із «Тетрою» розраховувати на першу вікторію у сезоні, однак завадити це зробила коротка лава запасних команди, і очевидно, що Шитенков і компанія прикладуть на майданчику, аби нарешті вперше відчути смак перемог у цьогорічному розіграші та взяти реванш у «Арсеналу-МАДОК» за принизливу поразку з рахунком 0:6 у грі групової стадії. Щодо самих «канонірів», то вони теж зараз перебувають не у найкращому стані, про що свідчать шість поразок команди поспіль, проте впевнений, що Сергеєв і його команда зроблятьусе можливе, щоб завершити свою програшну серію та здобути неймовірно важливі перш за все у психологічному плані три залікові пункти.

«Спортлідер-3» – «Динамо-УМВС»

8 березня. СК УМВС. 15.30

Друга зустріч чвертьфінальної серії між цими командами очікується з величезним інтересом. Нагадаємо, що у першому матчі «лідерам» завдяки двом блискучим ударам Гласа з середньої дистанції вдалося здобути перемогу, і очевидно, що друга гра між цими колективами буде неймовірно напруженою. «Динамівці» на відміну від свого суперника права на помилку вже не мають, і впевнений, що прикладуть максимум зусиль аби здобути таку потрібну перемогу і продовжити боротьбу за нагороди турніру. Однак зробити це Колесникову і компанії буде ой як не просто, адже «Спортлідер-3» зараз відверто перебуває на ходу, що красномовно підтверджують останні результати клубу. Саме «лідери» виступають тут у ролі фаворита, проте недооцінювати свого суперника підопічним Артема Гласа ой як не варто.

«Руссич» – «Спортлідер-2»

8 березня. СК УМВС. 16.45

Ще одне цікаве протистояння. Фаворитами тут виступають підопічні Романа Шевчука, які в першій грі між цими командами здобули переконливу перемогу з рахунком 4:0, однак впевнений, що звітний двобій точно не стане легкою прогулянкою для «Спортлідера-2». Кам’янчани, які донедавна вважалися одними із фаворитів змагань, стовідсотково прагнутимуть зробити усе можливе, аби перемогти та відродити інтригу в цій серії, проте зробити це «Руссичу» буде ой як непросто. Усі крапки над «і» розставить сама гра, яка обіцяє потішити вболівальників видовищним футзалом.

«Епіцентр-К» – «Агрон-Королівський смак»

8 березня. СК УМВС. 18.00

Зустріч між цими суперниками очікується з неабиякою інтригою. Нагадаємо, що в першій грі підопічні Віктора Власова були дуже близькими до сенсації, проте тернополяни, граючи з п’ятим польовим гравцем, зуміли відіграти два м’ячі та перевести матч у серію післяматчевих пенальті, де футбольний Бог був прихильнішим до «Агрону-Королівського смаку». Як буде цього разу важко прогнозувати, адже зустрічаються фактично рівні команди, і визначальною в плані переможця скоріш за все тут стане індивідуальна майстерність окремих виконавців.

«Вентс» – «Конфермат»

9 березня. СК УМВС. 14.15

Протистояння між «Вентсом» та «Конферматом» обіцяє бути напрочуд напруженим. Хоч і в першій грі «конферматівці» здобули більш ніж переконливу перемогу з рахунком 15:3, все вирішуватиметься саме у цьому протистоянні. Фаворитизм номінальних гостей ніяких сумнівів не викликає, однак впевнений, що підопічні Миколи Сохорука зроблять усе можливе, аби виправити ситуацію та продовжити боротьбу за нагороди турніру. Чиї амбіції виявляться вищими покаже безпосередньо вже сама гра.

Запрошуємо усіх бажаючих прийти та стати свідками цікавого футзального дійства!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо