emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Березня 2014 Олег 3625 1

Увага! В місті працюють аферисти! Два дні тому моя дружина знайшла оголошення в газеті "пропонують роботу на дому", яка заключались в сортування певного товару. Після чого вона зателефонувала за даним оголошенням і там жіночій голос розповів про чудовий заробіток в домашніх умовах, але подальшу інформацію вона розповість під час особистоі зустрічі та повідомила, що з собою необхідно мати паспорт та 400 гривень. Після чого вона попросила мене зіздити за адресою м. Хмельницький, вул. Подільська, буд.3. Приїхавши за вказаною адресою, Я побачив рекламу фірми " стимул", зайшовши в середину мене зустріла молода дівчина та почала дуже гарно розповідати про роботу на дому, але щоб кур'єр привіз товар додому для подальшого сортування, необхідно заплатити даному агентству 400 гривень, так звану гарантію. Після чого вона запропонувала скласти договір про надання інформаційних послуг, на даному договорі були про ставленні підписи в графі виконавець і стояла печ ать мокра фірми " інтексінформ". Одним словом, це викликало в мене насторогу, але мені не давали прийти в себе весь час розповідали про дану роботу, великі заробітки та недавали мені задати запитання про фірму та гарантії немов мене зомбувати! Після чого я склав з ними договір тільки приїхавши додому я прийшов до тями. Так як було вже пізно я вирішив поїхати на фірму самого ранку. Приїхавши на фірму я побачив як дана дівчина занервувала я запитав в неї коли буде курєр та які в мене є гарантії що він в загалі приіде, дана особа яка мені представилась Олександра за нервували та повідомила що кур'єр повинен бути протягом 10 днів так як він має приіхати з Москви через Київ. Після чого я попросив дану особу повернути кошти назад але почув відмову мовляв що кошти поверненню не підлягають, після тривалих суперечок та погроз з моєї сторони про те що викличу міліцію кошти мені повернули але половину, іншу половину обіцяли повернути на наступний день мовляв в них зараз немає коштів. Ось так розводять в нашому місті.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо