emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Березня 2014 Саша 1624

Кубок Івана Гончара: тріумф НВО №9 та НВК №10
Завершився другий за ліком шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара»

Став надбанням історії другий за ліком шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Протягом трьох тижнів точилась боротьба за головний трофей змагань одразу у двох вікових групах, і нарешті сьогодні стали відомі імена усіх переможців та призерів турніру.

Ігрову програму заключного дня відкривали поєдинки за бронзові місця у обох вікових групах. Першими на майданчик вийшли НВК №10 та ТБЛ. Активніше розпочали гру гості, які невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Жеребцов, який ефектним пострілом в дальній кут завершив блискучу багатоходівку своєї команди – 0:1. Номінальні господарі не знітилися, і вже через декілька хвилин паритет відновив Сулима, який чудово виконав штрафний удар – 1:1. Не встигла команда ТБЛ як слід прийти в себе, як вже знову була змушена розпочинати з центру майданчику. Шальки терезів на користь НВК №10 схилив Шкодяк, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу всюдисущого Сулими – 2:1. Номінальні господарі не зупинялися на досягнутому, і невдовзі перевагу своєї команди блискучим пострілом із-за меж карного майданчику закріпив Тіхман – 3:1. Підопічні Олександра Нашубського з усіх сил прагнули змінити цифри на табло, однак реалізувати своїх багаточисленних моментів так і не змогли. Натомість оформив дубль всюдисущий Сулима, і встановив підсумковий рахунок у зустрічі – 4:1 на користь НВК №10, яка здобуває бронзові медалі у молодшій віковій групі.

Не менш цікавим видався двобій між НВО №9 та ЗОШ №27, які у очному протистоянні визначали долю третього місця у старшій віковій категорії. Відкрив рахунок у зустрічі Грушкевич, який невідпорно пробив під поперечину після розіграшу ауту – 0:1. Господарі не знітилися, і вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло повинен був Зеленін, однак не зміг з метра вразити фактично порожні ворота після зразкової скидки Соколюка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Зеленюк чудовою передачею вивів на ударну позицію Душкіна, і той зусиль партнера не змарнував – 0:2. НВО №9 додала у швидкості, і всередині другої половини матчу розрив до мінімуму скоротив активний Соколюк, який невідпорним ударом в дальній кут замкнув скидку Зеленіна – 1:2. Господарі змогли перехопили ініціативу, і створили декілька чудових нагод, аби схилити шальки терезів на власну користь. Оформити дубль міг Соколюк, однак після його прицільного пострілу в праву «шістку» команду ЗОШ №27 від неприємностей виручила стійка воріт. Зрівнювати цифри на табло повинен був Лемещук, проте не зміг в ближньому бою переграти Гілюка. І саме тоді вкотре у матчі спрацювало відоме футбольне правило. Це Душкін відгукнувся на зразкову передачу Грушкевича у центр карного майданчика, і точним ударом в праву «шістку» встановив підсумковий рахунок – 3:1 на користь ЗОШ №27, яка здобуває підсумкове третє місце у старшій віковій групі.

Перед стартом вирішальних поєдинків турніру на вболівальників, гравців та педагогів очікував яскравий сюрприз – на паркет спорткомплексу УМВС вийшла молодіжна команда флагману хмельницького футзалу, «Спортлідер-2», яка під керівництвом Івана Стасюка провела для юних гравців яскравий майстер-клас гри у футзал. Після цього відбулось визначення кращих у тематичних конкурсах, що неабияк потішило присутніх на трибунах глядачів, і подарувало їм масу незабутніх емоцій.

А далі було найцікавіше – фінальні матчі, які повинні були назвати імена тріумфаторів другого за ліком шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Першими на майданчик вийшли маститі ЗОШ №14 та НВО №9. Поєдинок видався неймовірно видовищним, обидва колективи створили вдосталь моментів для взяття воріт суперника, однак усе тут вирішив єдиний влучний удар Данила Макарова – НВО №9 перемагає з рідкісним для футзалу рахунком 1:0, і стає переможцем змагань у молодшій віковій групі!

Не менш цікавим виявився фінальний двобій у старшій віковій категорії, у якому силами мірялися НВК №10 та Ліцей №17. Активніше розпочали господарі, і невдовзі змогли повести у рахунку. Відзначився Блазунь, який не по роках холоднокровно пробив під поперечину після розіграшу стандартного положення – 1:0. «Ліцеїсти», в складі яких виступає велика кількість обдарованих та талановитих гравців, з усіх сил кинулися відіграватися, і створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, проте реалізація моментів залишала бажати кращого. Натомість, НВК №10 діяла здебільшого другим номером, і дуже скоро ця тактика принесла свої плоди. Це Ягодзінський прицільним пострілом в дальній кут завершив блискучий контрвипад господарів і встановив підсумковий рахунок – 2:0 на користь НВК №10, яка стає переможцем змагань у старшій віковій категорії!

Після того, як згас пил усіх баталій, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої переможці та призери змагань, а також тріумфатори в індивідуальних номінаціях отримали з рук гравців та керівництва ФК «Спортлідер+» нагороди та цінні подарунки.

На цій мажорній ноті і завершилось наше масштабне футзальне свято, яке подарував футзальний клуб «Спортлідер+» школярам міста. До нових зустрічей на шкільному турнірі з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара»!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо