emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Березня 2014 Саша 1572

«Спортлідер-3» - переможець Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу!
У вирішальних поєдинках за золоті медалі підопічні Артема Гласа впевнено переграли «Конфермат»
Ось і добіг до свого логічного завершення дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Цього вік-енду були зіграні вирішальні поєдинки турніру, по завершенні яких стали відомими імена переможця та призерів змагань. Про все це далі у нашому огляді.
«Вентс» - «Епіцентр-К» - 4:4 (1:1)
Арбітри: Божко, Жмурко
Голи: І. Монастирський (10), Ілюшин (38), Святий (42), Побережник (46) – Гончарук (23), Гарієвський (48), Олянчук (51, 54)
«Вентс»: Матусов, Дикий, Бондар, Побережник, Гнідий, Діброва, Ілюшин, Святий, І. Монастирський, Стасюк
«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Безвещук, Лисий, Олянчук, Гарієвський
Попередження: Олянчук (53)
Відкривав програму ігрового дня заключний поєдинок розіграшу Кубку Надії, в якому силами мірялися «Вентс» та «Епіцентр-К».
Вже перша осмислена атака у матчі завершилася взяттям воріт. Це Ігор Монастирський відгукнувся на розкішну розрізну передачу на дальню стійку у виконанні Побережника, і ефектним ударом в падінні переправив сферу у сітку воріт – 1:0. Підопічні Віктора Власова не знітилися, і в наступній атаці цифри на табло повинен був зрівнювати Лисий, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з метра вразити фактично порожні ворота після скидки Гарієвського. «Епіцентру-К» вдалося перехопити ініціативу, і моменти біля воріт господарів розпочали виникати один за одним. Забивати міг активний Гарієвський, який гарматним ударом цілив у ліву «дев’ятку», проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Матусов, в карколомному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу нападника гостей. «Епіцентр-К» не зупинявся на досягнутому, і в наступній атаці все-таки досяг свого. Гончарук чудово зіграв на перехопленні, і прицільним ударом під поперечину не залишив голкіперу жодних шансів – 1:1. Завершення тайму вже проходило у атаках «Вентса», і змінювати цифри на табло повинен був Дикий, однак не зміг із забійної позиції вразити фактично порожні ворота після скидки Стасюка.
Другий тайм був не менш цікавим. Відмінну нагоду відзначитись мав Безвещук, який потужним ударом зі штрафного цілив у ліву «шістку», проте вкотре неймовірні чудеса воротарської майстерності продемонстрував Матусов, в карколомному стрибку врятувавши свою команду від очевидного голу. Відповідь «Вентса» не змусила на себе довго очікувати. Ілюшин відгукнувся на націлену передачу Бондара від кутового прапорця, і вдотик пробив у дальній кут – 2:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Стасюк філігранним пасом вивів на ударну позицію Святого, і той зусиль партнера не змарнував – 3:1. «Вентс» не зупинявся на досягнутому, і через декілька хвилин закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Побережник, який блискуче зіграв на перехопленні, і невідпорно пробив під поперечину – 4:1. Віддамо належне підопічним Віктора Власова, які не знітилися, і невдовзі Гарієвський не без допомоги рикошету від голкіпера скоротив відставання у рахунку – 4:2. Забитий м’яч додав неабиякої впевненості гравцям «Епіцентру-К», і через декілька хвилин Олянчук прицільним пострілом з-за меж карного майданчику скоротив відставання до мінімуму – 4:3. Гості з усіх сил кинулися відіграватися, і на останніх секундах все-таки змогли врятуватися від поразки. Дубль оформив Олянчук, який блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Безвещука. У підсумку – бойова нічия з рахунком 4:4, яка дозволяє «Вентсу» здобути головний трофей розіграшу Кубку Надії та підсумкове п’яте місце у фінальній класифікації.
«Спортлідер-2» - «Агрон-Королівський смак» - 5:3 (3:1)
Арбітри: Бондарь, В. Папірович
Голи: Мартинюк (4, 49), Ситнік (14, 40), Малишевський (22) – Токарчук (26, аг.), Паперовський (40), Пліс (47)
«Спортлідер-2»: Тимощук, Стаднік, Малишевський, Ситнік, Жаріков, Давидний, Токарчук, Романюк, Соколюк, Нік, Мартинюк
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Карпа, Пліс, Цінчик, Данилюк, Паламар, Юрчак
Попередження: Данилюк (38), Бритковський (43), Цінчик (48)
Не менш цікавим видався стартовий поєдинок «бронзової» серії турніру, у якій силами міряються «Спортлідер-2» та «Агрон-Королівський смак».
З перших секунд «лідери» заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Мартинюк, який блискучим ударом під поперечину замкнув елегантну багатоходівку своєї команди – 1:0. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Паламар та Романюк, проте на висоті виявилися голкіпери обох команд. Підопічні Романа Шевчука продовжували домінувати на майданчику, і дуже скоро могли подвоїти власну перевагу. Це Ситнік відгукнувся на зразкову скидку Токарчука, і гарматним пострілом в праву «шістку» з середньої дистанції не залишив жодних шансів Бритковському – 2:0. Тернополяни кинулися відіграватися, перейшовши на гру в п’ять польових. Забігаючи наперед відзначу, що ця тактика не принесла, навпаки, Малишевський сповна скористався помилкою «Агрону-Королівського смаку» при розіграші зайвого, і точним ударом вразив порожні ворота, довівши рахунок до розгромного – 3:0. Гості продовжували діяти в більшості, і ще до перерви змогли відквитати один м’яч. Карпа наважився на удар з середньої дистанції, і сфера після рикошету від Токарчука затріпотіла у сітці – 3:1.
Не менш цікавим був і другий тайм. Забивати міг Токарчук, який ефектним ударом цілив в праву «дев’ятку», однак в цьому епізоді тернополян від неприємностей врятувала стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Паперовський відгукнувся на націлену передачу Паламаря, і вдотик пробив у лівий нижній кут – 3:2. Підопічні Романа Шевчука не знітилися, і вже дуже швидко змогли відновити комфортний гандикап у два забиті м’ячі. Мартинюк чудовим пасом вивів на ударну позицію Ситніка, і той зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши у протихід голкіперу – 4:2. Тернополяни не здавалися, і через декілька зусиллями Пліса змогли скоротити розрив до мінімуму, і відродити інтригу в цьому протистоянні, однак останнє слово все одно залишилося за «лідером». Це Мартинюк обігрався встіночку із Ситніком, і прицільним ударом в правий нижній кут встановив підсумковий рахунок у зустрічі – 5:3 на користь «Спортлідера-2», який виходить вперед у серії за бронзові нагороди турніру.
«Конфермат» - «Спортлідер-3» - 2:3 (0:2)
Арбітри: В. Папірович, Жмурко
Голи: Козелко (33, 54) – Шеремета (19), Власович (20), Філь (53)
«Конфермат»: Чиж, Черепанський, Кандзьолка, Шум, Курило, Дубчак, Гвіанідзе, Сендель, Ціх, Козелко, Атласюк
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Глас, Розпаченюк, Рибчинський, Атаманюк, Шеремета, Філь, Власович
Попередження: Козелко (40) – Розпаченюк (11)
Завершував програму ігрового дня перший матч фінальної серії, в якому зустрілися «Конфермат» та «Спортлідер-3».
Активніше розпочали гру господарі, які з перших хвилин розпочали відчайдушний штурм воріт Алексейчука. Відмінну нагоду відзначитись мав Атласюк, який прицільним ударом зльоту в праву «шістку» замикав скидку Козелка, проте на щастя для «лідерів» сфера після його удару влучила у стійку. Забивати повинен був Гвіанідзе, однак відверто вибачив суперника, не зумівши вразити порожні ворота після ефектної передачі у виконанні Сенделя. Підопічні Володомира Лазарчука не зупинялися на досягнутому, і всередині тайму рахунок відкривати міг активний Атласюк, який потужно пробивав під поперечину, проте в цьому епізоді рятівником гостей виявився Розпаченюк, який в останній момент у самовідданому стилі головою вибив сферу з лінії порожніх воріт. «Лідери» діяли здебільшого другим номером, роблячи ставку на разючі контратаки, і невдовзі ця тактика принесла свій результат. Чижу вдалося врятувати свою команду після гарматного пострілу Філя з гострого кута, однак першим на добиванні виявився Шеремета, який з кількох метрів вколотив сферу у сітку – 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Рибчинський чудовою передачею вивів на ударну позицію Власовича, і Валерій зусиль партнера не змарнував, ефектно пробивши у падінні в дальній кут – 0:2. Під завісу тайму команди обмінялися гострими випадами. Доводити рахунок до розгромного міг Шеремета, однак не зміг в ближньому бою переграти Чижа. Саме тоді ледве не спрацювало відоме футбольне правило, однак сфера після гарматного пострілу Ціха перевірила на міцність стійку воріт.
Не менш цікавою видалася і друга половина зустрічі. Скорочувати розрив у рахунку міг Гвіанідзе, проте вкотре в цьому матчі за гостей зіграв каркас воріт. «Конферматівці» не опускали руки, і невдовзі все-таки домоглися свого. Відзначився Козелко, який точним ударом замкнув чудовий простріл Гвіанідзе на дальню стійку – 1:2. Забитий м’яч додав впевненості підопічним Володимира Лазарчука, які в надії відігратися розпочали відчайдушний штурм воріт «Спортлідера-3», однак вище всяких похвал у рамці діяв Алексейчук, двічі парирувавши «мертві» м’ячі після пострілів Козелка та Сенделя. Підопічні Артема Гласа додали у швидкості, змогли вирівняти гру, і результат не змусив на себе довго очікувати. Атаманюк вивів на ударну позицію Філя, і Сергій з другої спроби переграв Чижа – 1:3. Господарі не знітилися, і під завісу матчу зусиллями активного Козелка змогли повернути інтригу, скоротивши розрив до мінімуму – 2:3. Міг всюдисущий Козелко перевести гру в серію післяматчевих пенальті, однак Алексейчук ціною надзусиль зміг зреагувати на гарматний удар впритул у виконанні нападника «Конфермату», і зберегти перемогу для своєї команди – 3:2 на користь «Спортлідера-3», який стає на крок ближчим до омріяного чемпіонства.
«Агрон-Королівський смак» - «Спортлідер-2» - 4:3 (3:0)
Арбітри: В. Папірович, Жмурко
Голи: Пліс (1, 21, 51), Цінчик (6) – Романюк (35), Токарчук (37), Малишевський (53)
«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Беркита, Пліс, Карпа, Данилюк, Цінчик, Юрчак
«Спортлідер-2»: Тимощук, Стаднік, Малишевський, Давидний, Романюк, Ситнік, Жаріков, Токарчук, Соколюк, Нік
Попередження: Костів (46)
Першими на майданчик вийшли «Агрон-Королівський смак» та «Спортлідер-2», які у очному двобої повинні були визначити долю бронзових нагород турніру.
Вже перша осмислена атака завершилася взяттям воріт. Це Пліс відгукнувся на націлену передачу у виконанні Паперовського, і потужним ударом з гострого кута в праву «шістку» не залишив Тимощуку жодних шансів – 1:0. Не встигли «лідери» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Подвоїв перевагу тернополян Цінчик, який невідпорно пробив в дальній кут після розіграшу кутового – 2:0. Підопічні Романа Шевчука не знітилися, змогли перехопити ініціативу, і розпочали створювати один за одним небезпечні моменти біля воріт номінальних господарів. Змінювати цифри на табло міг Токарчук, який потужним ударом цілив у праву «шістку», однак Бритковському в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Стовідсоткову нагоду відзначитись мав Жаріков, проте не зміг переграти в ближньому бою голкіпера тернополян. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Костів чудовою передачею вивів на ударну позицію Пліса, і той зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши під поперечину із середньої дистанції – 3:0.
Вже з перших секунд другої половини підопічні Романа Шевчука кинулися змінювати хід подій на майданчику, розпочавши діяти в п’ять польових. Скорочувати розрив у рахунку повинен був Жаріков, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після зразкового прострілу Романюка на дальню стійку. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився активний Романюк, який блискуче пробив у праву «шістку» після скидки Токарчука – 3:1. Не встигли тернополяни як слід оговтатися, як знову були змушені розводити з центру майданчика. Всюдисущий Романюк чудово відпасував у центр карного, де Токарчук прицільним ударом в праву «дев’ятку» не залишив жодних шансів Бритковському – 3:2. Небезпечними ударами обмінялися Давидний та Юрчак, проте на висоті виявилися голкіпери обох команд. «Спортлідер-2» продовжував домінувати, і зрівнювати цифри на табло повинен був Жаріков, однак не зміг з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Відповідь тернополян, які в ті хвилини переважно діяли другим номером, довго не змусила на себе очікувати. Це Пліс сповна скористався помилкою «лідерів» при розіграші зайвого, і точним ударом по незахищених ворота закріпив перевагу своєї команди – 4:2. Підопічні Романа Шевчука додали у швидкості, і в наступній атаці відставання до мінімуму скоротив Малишевський, який точним ударом замкнув націлений простріл на дальню стійку у виконанні Ситніка – 4:3. В останні хвилини обидві команди мали вдосталь нагод для того, аби змінити цифри на табло, проте підсумковий рахунок залишився незмінним – 4:3 на користь «Агрону-Королівського смаку», який зрівнює рахунок у серії за бронзові нагороди турніру. Зважаючи на фактично рівні сили команд, по завершенні матчу організатори прийняли справедливе рішення - нагородити бронзовими медалями обидва колективи.
«Спортлідер-3» - «Конфермат» - 5:3 (2:1)
Арбітри: Жмурко, В. Папірович
Голи: Рибчинський (6), Глас (20), Шеремета (35), Атаманюк (36), Власович (47) – Атласюк (25), Ціх (29), Дубчак (31)
«Спортлідер-3»: Алексейчук, Болістовський, Атаманюк, Власович, Глас, Рибчинський, Філь, Шеремета
«Конфермат»: Чиж, Черепанський, Кандзьолка, Атласюк, Дубчак, Шум, Курило, Ціх, Гвіанідзе, Сендель
Долю золотих медалей у очному протиборстві вирішували «Спортлідер-3» та «Конфермат». Забігаючи наперед відзначу, що команди подарували багаточисленній глядацькій публіці неймовірне видовище, яке тримало у напрузі до самісінької фінальної сирени, і без перебільшення стало окрасою всього турніру.
Активніше гру розпочали гості, які і створили перший небезпечний момент у зустрічі. Забивати міг Гвіанідзе, який потужно пробивав під поперечину з гострого кута, однак вище всяких похвал у рамці воріт Алексейчук. «Конферматівці» не зупинялися на досягнутому, і в наступній атаці відкривати Ціх, який потужним пострілом зі штрафного цілив у правий верхній кут, проте вкотре чудеса воротарської майстерності продемонстрував страж воріт «лідерів», в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару нападника господарів. Відповідь «Спортлідера-3» не змусила на себе довго очікувати. Після небезпечного удару Гласа з гострого кута Чижу вдалося врятувати свою команду, однак першим на добиванні виявився Рибчинський, який з кількох метрів переправив сферу у сітку і відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Шеремета та Курило, проте вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. «Лідери» продовжували діяти першим номером, і невдовзі перевагу своєї команди подвоїв Глас, який точним ударом в праву «шістку» із-за меж карного майданчика не залишив голкіперу жодних шансів – 2:0. Підопічні Володимира Лазарчука не опустили руки, і вже в наступній атаці змогли скоротити розрив до мінімуму. Гол-красень записав у свій актив Атласюк, який відгукнувся на чудову навісну передачу Ціха при розіграші кутового, і гарматним ударом зльоту вколотив сферу у лівий нижній кут – 2:1. На куражі гості могли і зрівняти рахунок, однак на щастя для «Спортлідера-3» сфера після прицільного удару Атласюка влучила у стійку.
Другий тайм видався не менш видовищним. З перших хвилин «конферматівці» заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Атласюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Ціха, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у дальній кут із середньої дистанції – 2:2. Гості не знітилися, і вже в наступній атаці виводити свою команду вперед у рахунку міг Глас, який потужно пробивав у ліву «шістку» із-за меж карного майданчику, проте вище всяких похвал зіграв у рамці воріт Черепанський, в карколомному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після гарматного пострілу граючого тренера «лідерів». Відповідь «Конфермату» не забарилася. Виручив свою команду Алексейчук, зреагувавши на удар впритул у виконанні Сенделя, однак першим на добиванні виявився Дубчак, і холоднокровним ударом в ліву «дев’ятку» вивів гостей вперед у рахунку – 2:3. Віддамо належне гравцям «Спортлідера-3», які не знітилися, і вже дуже швидко змогли відновити паритет. Відзначився Шеремета, який чудово зіграв на добиванні після удару Гласа, і холоднокровно з кількох метрів переправив сферу у сітку – 3:3. Забитий м’яч додав неабиякої впевненості господарям, і невдовзі шальки терезів на користь «лідерів» схилив Атаманюк, який блискучим пострілом майже з центру майданчика знайшов шпарину поміж ніг Черепанського – 4:3. «Конферматівці» не здалися, і вже через декілька хвилин зрівнювати цифри на табло міг Атласюк, який потужним ударом цілив під поперечину, однак рятівником господарів в цьому епізоді виявився Шеремета, який в останній момент у самовідданому стилі головою вибив м’яч з лінії порожніх воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Власович відгукнувся на зразкову передачу Гласа на дальню стійку, і точним ударом в праву «шістку» встановив підсумковий рахунок у матчі – 5:3 на користь «Спортлідера-3», який стає переможцем дебютного розіграшу Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, і отримує право захищати честь Хмельниччини у всеукраїнському фіналі АФЛУ, який пройде з 28-ого по 30-е березня у Одесі!
Після того, коли пил баталій на майданчику згас, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої було нагороджено переможців та призерів змагань, а також кращих у індивідуальних номінаціях:
«Кращий бомбардир»: Олексій Сендель («Конфермат»)
«Кращий нападник»: Артем Романюк («Спортлідер-2»)
«Кращий воротар»: Сергій Алексейчук («Спортлідер-3»)
«Кращий універсальний гравець»: Віталій Паперовський («Агрон-Королівський смак»)
«Кращий гравець»: Валерій Власович («Спортлідер-3»)
На цій мажорній ноті і завершилися наші змагання. Однак довго сумувати гравцям, тренерам та вболівальникам не доводеться – вже сьогодні відбудуться стартові матчі розіграшу Кубку Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо