emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Квітня 2014 ЄВРОШПОН-СМИГА 8216

СКАЖІМО НІ, НЕЧЕСНИМ ПОСАДОВЦЯМ
(чи стане люстрація дійсністю?)
Відкритий лист
до громадськості Хмельницької області та м. Шепетівка зокрема
до посадових осіб Хмельницької області
Ми, адміністрація Приватного акціонерного товариства «ЄВРОШПОН-СМИГА», звертаємось сьогодні до жителів Хмельницької області та керманичів цього регіону із актуальним та простим посилом:
«НЕ ДОПУСТІТЬ ЩОБ ДО ВЛАДИ ЗНОВУ ПРИЙШЛИ НЕЧЕСНІ ТА НЕПОРЯДНІ ЛЮДИ!»
Мова йтиме про депутата Хмельницької обласної ради пана Фрідмана Артура Давидовича, людини добре знаної на Хмельниччині, та й не тільки.
Кілька років наш завод поставляв продукцію власного виробництва для ВАТ «Шепетівський ДОК», єдиним власником котрого був пан Фрідман (прямо, та опосередковано через ПрАТ Об’єднання «Прогрес» котрим Артур Давидович теж володіє 100%). За час співпраці ми неодноразово відносились з розумінням до «фінансових труднощів», «несумлінних боржників» та ін.. названих проблем нашого партнера і погоджували максимально можливе відтермінування платежів за поставлену продукцію. Однак, розрахунок по останнім поставкам продукції затягнувся більш як на рік. А згодом очевидно Артур Давидович вирішив взагалі його не здійснювати, адже прийняв рішення «злити» завод довівши фінансову звітність останнього до вигляду банкрута, а за таких умов платити «чужим» підприємствам вочевидь не входило в плани бізнесмена.
З огляду на таку ситуацію, ми змушені були звернутись за захистом свої прав до суду і 03.01.2012р. Рішенням Господарського суду Хмельницької області у справі №20/5025/2114/11 було присуджено на користь ПрАТ «ЄВРОШПОН-СМИГА» 71003,45грн.
Однак, на жаль, у попередньої влади верховенство права було лише на папері, а на ділі в повній мірі діяло верховенство грошей, домовленостей та стосунків, котрими пан Фрідман володів сповна будучи бізнесменом, депутатом та зручною для влади людиною.
Так, під його безсумнівним тиском, виконавчою службою Шепетівського міськрайонного управління юстиції ЖОДНОГО! разу не було виявлено майно бізнесмена на яке можна було б накласти стягнення! Це при тому, що потужності деревообробного комбінату вартують не одну сотню тисяч гривень, а власний капітал його засновника ПрАТ Об’єднання «Прогрес» (власник Фрідман А.Д.) за результатами опублікованої за 2012 рік звітності складає 28 млн. гривень!
Та не лише управління юстиції виявилось нерозбірливим в офіційній фінансовій звітності та в оцінках майна. Далекими від таких понять виявились і колеги пана Фрідмана, на той момент голова Хмельницької обласної ради Дерикот М.В. та голова Хмельницької обласної державної адміністрації Ядух В.С., до котрих 03.04.2012р. ми звернулись з одночасним проханням посприяти у виконанні рішення суду та із зобов’язанням зі своє сторони відразу по отриманні коштів перерахувати їх у повному розмірі на дитячий будинок «Хмельницький дошкільний ДБ спеціального призначення». Проте, на жаль, і ці посадовці виявились також «незрячими», «неосвіченими» та «немічними» перед впливом пана Фрідмана.
Сьогодні ми взяли на себе сміливість відверто заявити про те, як на простому прикладі «діяв Закон» в Україні. Та от чи такою буде його дія й надалі?, залежить від нас з Вами.
Впевненні, що кожен другий на власному досвіді мав можливість пересвідчитись в винятковій гнучкості Закону, коли він захищає «лише своїх», або коли просто безкарно не виконується, якщо певному колу це не вигідно.
Цим відкритим зверненням ми переслідуємо лише одну мету: у час коли багато що скрите стає явним, коли висвітлюється брехня років, непомірна жадібність, ницість та абсурдність на зразок золотих батонів, ми маємо сміливість заявити про непорядність чиновників які очолюють Хмельницьку область. Адже нам і з Вами обирати в якій країні ми житимемо сьогодні та в якій країні житимуть наші діти завтра. Тому закликаємо Вас не допустити надалі щоб люди котрі заплямували свою репутацію, котрі не шанують ні законів бізнесу, ні законів порядності ні державних Законів не могли займати посади які дають їм можливість будувати наше з Вами майбутнє. Другої такої нагоди у нашого народу може й не бути. Усе у Ваших руках!
P.S.: Якщо жителі Хмельниччини лишаться не байдужими до даного звернення і приймуть міри, наше підприємство відкрито декларує, що не відрікається від листа адресованого керівництву Хмельницької області 03.04.2012 року та у випадку отримання присуджених судом коштів зобов’язується відразу перерахувати їх у повному розмірі до дитячого будинку Хмельницької області, або ж на інші потреби, які визначить громада Хмельниччини (на підтримку армії чи сім’ям загиблої небесної сотні). Ми будемо раді, якщо ці кошти, з втратою котрих ми давно змирились, підуть у напрямку якому пан Фрідман їх ніколи б не спрямував, адже не буває благодійність непорядною.
З повагою, адміністрація ПрАТ «ЄВРОШПОН-СМИГА»

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо