emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Квітня 2014 Саша 2130

«Спортлідер+» здобуває нічию у Рівному + ВІДЕО
У виїзному матчі 26-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця розійшлися миром із «Кардиналом-Рівне»

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 1:1 (0:0)

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Микола Подранний (Житомир)

Спостерігач арбітражу: Олег Соболевський (Радомишль)

Голи: Віталій Танський (28) – Ярослав Заворотний (40)

«Кардинал-Рівне»: 27. Гурко Іван, 1. Дєнюжкін Віталій – 6. Дармовіс Павло, 7. Маринюк Мар’ян, 8. Танський Віталій (кап.), 9. Когут Юрій, 10. Піддубний Сергій, 12. Лісніченко Віталій, 13. Ситнік Дмитро, 17. Басич Олександр, 19. Фаренюк Артем, 23. Волянюк Михайло, 25. Чернієнко Андрій

Головний тренер: Сергій Піддубний

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим, 41. Хомин Павло – 5. Михайленко Дмитро, 6. Чуднов Андрій, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

Попередження: Лісніченко Віталій (9), Дармовіс Павло (35), Дєнюжкін Віталій (37) – Заворотний Ярослав (9), Засенко Андрій (36)

У грі, яка вже нічого не вирішувала для обох команд, кожний з тренерів мав свої цілі. Сергій Піддубний прагнув перевірити молодь, надавши їй більше часу провести на майданчику, натомість, сам не грав і дав відпочити Тригубцю, якого турбували старі травми. А ось Віктор Мглинець намагався змінити стереотип колективу, який зазнає поразок майже у кожному матчі, примусити підопічних повірити у свої сили і грати більш агресивно.

Після гри на прес-конференції головний тренер рівнян висловив задоволення грою підопічних, а ось результатом і діями молоді на завершальній стадії атаки – ні. А ось головний тренер хмельничан зауважив, що результат, на його думку, по грі, його гравці з кожним матчем додають, і вже їх не назвеш «хлопчиками для биття». Проте про все за порядком.

Команди вже вчетверте в сезоні зустрічаються між собою, тому не гаяли часу на розвідку. Матч проходив на високих швидкостях, що призводило до частих втрат м’яча. Частіше помилок припускалися гості, втрачаючи м’яч у здавалося б простих ситуаціях.

Першими на удар наважилися рівняни. На 2-й хвилині двічі Фаренюк потурбував Лисенка. Перший удар Артема голкіпер перевів м’яч на кутовий, а другий прийшовся повз стійку. У дебюті перевагою володіли господарі, але з часом гості призвичаїлися. Першим потурбував Гурка Сондак, але Іван спокійно відреагував на постріл Володимира. Так і проходила гра в першому таймі, на атаки рівнян гості відповідали своїми. Найбільш близькими до успіху були Волянюк, Фаренюк і Танський у господарів та Сондак, Заворотний і Засенко у гостей. Проте, не дивлячись на старання футболістів обох команд, змінити рахунок до перерви так і не вдалося. В одних випадках завершальні удари бажали бути більш точними, а в інших справжню майстерність демонстрували голкіпери обох команд. Отже після першого тайму на табло виднілися нулі.

Після перерви Піддубний вирішив змінити тактику гри команди. Гра першим номером не принесла успіху, тому він вирішив грати на контратаках і таким чином підловити суперника на помилці. Але і така тактика довгий час не приносила успіху. І ось нарешті на 28-й хвилині Волянюк, який вже не раз добряче прикладався до м’яча, перевіряючи на міцність стійки, наче з гармати потужно вистрілив справа, але м’яч у ворота не влучив, а зрикошетив на набігаючого на протилежному фланзі Танського. Капітан рівнян не розгубився, і точно пробив у незахищені голкіпером ворота.

Відкривши рахунок господарі дещо заспокоїлися, що дозволило активізуватися гостям. Але це здалося лише на перший погляд, адже за нагоди рівняни намагалися гостро контратакувати, особливо старався Володимир Кручок, але на завершальній стадії атаки йому бракувало влучності.

Цікавий момент трапився на 36-й хвилині. Заворотний поблизу центральної лінії зупинив прорив лівим флангом Володимира Кручка, один із суддів вже потягнувся за карткою, але «своєчасно» згадав, що це вже буде друга жовта і, очевидно, змінив думку. Тим часом, не гаючи часу і помітивши, що ворота порожні, у цей час Лисенко залишив ворота і вийшов дещо вперед, Волянюк виконав штрафний, і м’яч затріпотів у сітці порожніх воріт. Проте суддя одразу дав зрозуміти, що взяття воріт не буде зафіксовано, адже Михайло пробив до свистка. Не пройшло і кілька секунд, як вдруге хмельничани порушили правила. Цього разу майже на лінії воротарського майданчика, трохи лівіше центру. Сергій Піддубний одразу взяв тайм-аут, після якого до м’яча підійшли Волянюк і Маринюк. Михайло пробіг повз м’яча, розштовхавши трохи захисників хмельничан, а Мар’ян пробив по воротам. М’яч вдарився у зовнішній кут поперечини, від нього влучив у стійку, після чого по-зрадницьки вилетів у майданчик, так і не знявши павутину з правої дальньої дев’ятки.

Здавалося, що гра так і закінчиться мінімальною перемогою господарів, але майже за дві хвилини Віктор Мглинець вирішив скористатися останнім шансом змінити рахунок, і в ролі п’ятого польового на майданчику з’явився Заворотний. Протягом хвилини це успіху не приносило, але буквально за 20 секунд до фінального свистка, в одній із атак, Ярослав Заворотний отримав м’яч по центру, метрах в семи від воріт, і пробив по воротам «кардиналівців». Когут намагався зашкодити м’ячу потрапити у ворота, але не влучив, і той пролетів у нього між ніг. Не завадив м’ячу потрапити в сітку і Гурко, якому, очевидно, за Юрієм не було видно момент удару, і м’яч прошмигнув і в нього між ногами. Іван встиг лише провести його поглядом і з розпачу махнути руками. У заключні секунди нічого суттєвого не відбулося, і гра так і закінчилася в нічию – 1:1.

Свій наступний поєдинок ФК “Спортлідер+” проведе 17-ого квітня. В цей день підопічні Віктора Мглинця зіграють у рідних стінах проти діючого чемпіона турніру, харківського “Локомотиву”.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо