emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Квітня 2014 Сергій Грищук, фото Петра Радушинського 2634

Благодійний концерт для військових

Артисти Хмельниччини в рамках всеукраїнського руху на підтримку нашої армії подарували концерт військовослужбовцям Старокостянтинівської бригади тактичної авіації ім. П.Франка.
На території летовища просто неба, на причепі замість сцени, співаки та музиканти виконали свої найкращі концертні номери. Народна артистка України Марія Ясіновська, заслужений артист України Степан Тимчишак, заслужений працівник культури України Борис Лободюк, заслужений діяч естрадного мистецтва України Іван Пустовий, лауреат «Слов’янського базару» Віктор Шайда, володарка гран-прі «Червоної Рути» Дарія Коневега, скрипаль Антон Вараниця, брати Павло та Олександр Дасюки, Богдана Ясінська, а також старокостянтинівці Наталя Кирилішина, Олег Круторогий і капітан Олександр Петрук підготували розмаїту пісенно-музичну програму. Відповідно забезпечили гарний настрій і естетичне задоволення кожному з глядачів: пісенна класика, ретро-пісні, сучасні енергійні, ліричні, авторські і патріотичні твори, гра на електро-скрипці, сопілках, баяні, чуттєва поезія – усе це гармонійно переплелося, зігріваючи найщирішими емоціями холодний день Вербної неділі.
Організаторка акції – журналістка, письменниця, громадська діячка, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ст. Оксана Радушинська розповідає: «Організовуючи цей захід, хвилювалася: чи доречний він, чи потрібний, чи сприйметься? Доречний! Потрібний! Сприйнявся! Адже військовослужбовці, котрі двадцять чотири години на добу знаходяться у стані підвищеної бойової готовності, котрі сумують за своїми родинами і живуть в тривозі за завтрашній день – просто по-людські потребують позитивних емоцій і того душевного тепла, яким з ними поділилися всі учасники акції. Як зазначив командир в/ч полковник Микола Коваленко, професійний рівень подарованого концерту додав наснаги і став гарним стимулом для вояків на такому ж високому рівні нести службу по обороні нашої держави.»
А коли фінальну пісню «Боже, Україну збережи» разом із Віктором Шайдою заспівали і артисти, і військовослужбовці, завершивши нашим патріотичним гаслом: «Слава Україні! Героям слава!», серце сповнилося переконанням, що Господь збереже і країну, і всіх нас. Бо ж насправді все – в наших руках і нашого завзяття нікому не зламати!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо