emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Квітня 2014 Саша 1569

“Спортлідер+” – “Локомотив”. Анонс
Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на власному майданчику відібрати очки в діючого чемпіона України?

У четвер, 17-ого квітня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. В рамках 27-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця в рідних стінах поміряються силами із діючим чемпіоном турніру, харківським «Локомотивом».

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. «Залізничники», які ведуть відчайдушну боротьбу за другу сходинку з івано-франківським «Ураганом», в минулому турі приймали у рідних стінах дострокового чемпіона регулярної дистанції, грізний «Єнакієвець». Харків’яни активніше розпочали гру, і невдовзі змогли матеріалізувати свою незначну ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Клочко з лінії штрафного майданчику грудьми переправив сферу у сітку після удару/прострілу у виконанні Кисельова – 1:0. «Єнакієвець» блискуче діяв другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, які підопічним Євгена Ривкіна часто вдавалося зупиняти лише ціною порушень правил. Як наслідок, «залізничники» під завісу тайму перевищили допустимий ліміт фолів, і справедливо отримали десятиметровий удар у власні ворота. Дабл-пенальті взявся виконувати Рось, і холоднокровним ударом не залишив жодних шансів Іваняку – 1:1. На 34-ій хвилині другий гірчичник отримав Вассура, залишивши гостей в меншості. Господарі таким «подарунком» скористалися відразу, вмить реалізувавши власну чисельну перевагу: відзначився Бето, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Журби – 2:1. Пристрасті на майданчику вирували не на жарт. «Локомотив» подекуди лише ціною фолів міг зупинити діючого лідера Екстра-ліги, і всередині другої половини матчу вдруге в цій грі отримав вдруге дабл-пенальті у власні ворота. Рось з «точки» був невблаганним – 2:2. Здавалося, що нічиї не уникнути, однак зовсім по-іншому думав Кисельов, який наважився на удар з сиреною із центру майданчика, і сфера після невеличкого рикошету опинилася у сітці – мінімальна перемога «Локомотива» з рахунком 3:2, і очевидно, що у Хмельницькому підопічні Євгена Ривкіна зроблять усе можливе, аби здобути такі потрібні як повітря три очки і продовжити боротьбу за друге місце.

«Спортлідер+» ж свій попередній поєдинок проводив у Рівному, де зустрічався із місцевим «Кардиналом-Рівне», який напередодні цього протистояння втратив усі шанси на вихід у чільну четвірку, яка у плей-офф визначатиме імена переможця та призерів турніру. Гра видалася неймовірно видовищною, суперники діяли у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що приносило неабияке задоволення багаточисленним вболівальникам. Господарі, заведені шаленою підтримкою рідних трибун, всередині другої половини матчу все-таки змогли відкрити рахунок. Відзначився капітан «кардиналівців», Віталій Танський, який холоднокровно переправив сферу у сітку після блискучого удару/прострілу Волянюка – 1:0. Подоляни не опускали руки, створюючи один за одним моменти біля воріт свого принципового опонента, і на останніх секундах зустрічі змогли врятуватися від поразки. Це Заворотний блискучим пострілом метрів з 7-ми знайшов шпарину поміж ніг Гурка. У підсумку – бойова нічия з рахунком 1:1, однак натхненна гра подолян в цьому матчі відверто вселяє оптимізм напередодні поєдинку проти діючого чемпіона України, і очевидно, що «лідери» прикладуть максимум зусиль, аби відібрати очки у свого більш зіркового опонента, і сповна потішити власних вболівальників, які стануть свідками останнього домашнього матчу «Спортлідера+» в сезоні 2013/2014.

Проте всі крапки над «і» розставить сама гра, яка розпочнеться 17-ого квітня о 16:00 в спорткомплексі УМВС. Прийди та підтримай улюблену команду!

Статистика протистоянь:

3.10.2012. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 6:1 (2:0)

Голи: Білоцерківець–2, Кисельов, Д. Клочко, Д.Сорокін, Камеко – Заворотний

10.01.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 0:3 (0:1)

Голи: Є. Клочко, Кондратюк, Білоцерківець

15.02.2013. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 4:2 (0:1)

Голи: Кондратюк, Кисельов, Д. Сорокін, Журба – Михайленко, Коробка

10.04.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 1:1 (0:1)

Голи: Фетько – Д. Сорокін

24.10.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 2:6 (1:2)

Голи: Михайленко, Мартинюк – Камеко, Кисельов, Федорченко, Д. Сорокін, Засенко (аг.), Іваняк

14.12.2013. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 5:1 (3:0)

Голи: Сірий, Білоцерківець, Федорченко, Д. Сорокін, Мартинюк (аг.) – Михайленко

07.04.2014. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 3:2 (1:0)

Голи: Фетько (аг.), Журба, Д. Клочко – Калуков–2

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо