emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Квітня 2014 Любов Школьник 4902

Призначено нове керівництво судів загальної юрисдикції
Хмельницької області

З дня набрання чинності Закону України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні» від 08.04.2014 року №1188-VII вважаються такими, що звільнені з адміністративних посад голови вищих спеціалізованих судів, їх заступники, голови апеляційних судів, їх заступники, голови місцевих судів та їх заступники.
Згідно із п.4 ч. 5 Прикінцевих та перехідних положень цього Закону до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» було внесено зміни, згідно яких голова місцевого суду, його заступник, голова апеляційного суду, його заступники, секретарі палат апеляційного суду, голова вищого спеціалізованого суду, його заступники та секретарі палат призначаються на посади строком на один рік шляхом таємного голосування із числа суддів цього суду, але не більш як на строк повноважень судді. Голова місцевого суду, його заступник, голова апеляційного суду, його заступники, голова вищого спеціалізованого суду, його заступники призначаються на посади шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють у відповідному суді.
На виконання вимог Закону «Про відновлення довіри до судової влади в Україні», в квітні 2014 року в апеляційному та місцевих судах області відбулися збори суддів з приводу обрання голів судів та їх заступників.
Шляхом таємного голосування із числа суддів апеляційного суду області строком на один рік призначені головою суду Ковтун Віктор Панасович, заступниками голови суду: Шершун Віктор Володимирович, Бас Олексій Григорович та Матущак Микола Степанович.
Головами міськрайонних судів області шляхом таємного голосування призначені: Хмельницького – Бацуца Тетяна Миколаївна, Кам’янець-Подільського – Савчук Роман Іванович, Славутського – Воробченко Лідія Анастасіївна, Шепетівського – Мазур Ніна Володимирівна.
Головою Нетішинського міського суду призначений Савіцький Леонід Петрович.
Головами районних судів області призначені: Білогірського - Герасимчук Ніна Павлівна, Віньковецького – Волкова Оксана Миколаївна, Волочиського – Намистюк Василь Павлович, Городоцького – Мельник Василина Михайлівна, Деражнянського – Коваль Федір Іванович, Дунаєвецького – Шклярук Володимир Миколайович, Ізяславського – Демчук Петро Володимирович, Красилівського – Вознюк Руслан Васильович, Летичівського – Лазаренко Анатолій Володимирович, Новоушицького – Шуригіна Оксана Вікторівна, Полонського – Горщар Анатолій Григорович, Старокостянтинівського – Сеньков Олександр Григорович, Старосинявського – Віговський Віктор Олександрович, Теофіпольського – Бурлак Галина Іванівна, Чемеровецького – Назарчук Роман Володимирович, Ярмолинецького – Баськов Микола Миколайович.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо